SZTÁRDZSÚSZ

Tíz évig volt egy nős férfi szeretője az RTL Klub sztárja!

Sztárek Andrea egy egész ország előtt felvállalta múltbeli hibáját, és elárulta, mi láncolta őt egy házasságban élő férfihez.
  • Szerző: MMB.

A Barátok közt sorozatában magabiztos pszichológust alakít Sztárek Andrea, az életben azonban nem mindig tudott határozott döntéseket hozni. Így volt ez korábbi kapcsolatában is, amikor bedőlt egy nős férfi hitegetésének, és éveken át belenyugodott a szeretői szerepkörbe - írta meg a Best magazin.

Izgalmas volt a szeretői státusz, amibe kerültem, egy darabig legalábbis. Ment a hitegetés, hogy majd ő is otthagyja a feleségét, én meg hittem neki.

"Így ment el tíz év. Hogy miért? Mert hülye voltam. Mi más magyarázatom lenne?" - árulta el a színésznő, akinek azóta rövid viszonyokon kívül nem volt komoly kapcsolata. Ennek ellenére reménykedik benne, hogy ötvenen túl is rátalál a szerelem.

Tudom, hogy létezik egy nekem rendelt pasi valahol, és remélem, még ebben az életben rám is talál.

"A külső is számít, hiszen ha nem tetszik kívülről, nem ismerem meg a belső tulajdonságait sem. Ilyen múlttal a hátam mögött nekem már az a legfontosabb, hogy becsületes és tisztességes legyen, a szeretet meg ugye alapfeltétel. De az is fontos, hogy lehessen vele beszélgetni" - írta le álompasiját a kétgyermekes anyuka, majd hozzátette, akár harmadszor is magára öltené a menyasszonyi ruhát választottja kedvéért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?