SZTÁRDZSÚSZ

Tizenhat gasztro-őrült hírességgel visszatér a MasterChef VIP

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel, elképesztő izgalmakkal visszatér a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP.
címkék:
  • Szerző: angie

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.

A produkcióban tizenhat híresség igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. Kést és fakanalat ragadnak. Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár.

Fotó: TV2

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, aki számára a versenyzők fejlődése a legfontosabb. A MasterChef VIP versenyzőinek tehát nem lesz egyszerű dolguk, ha győzni szeretnének. Hogy milyen feladatokkal, kihívásokkal kell megküzdeniük a sztároknak, és kik a legügyesebbek a konyhapult mögött, az augusztus 3-tól hétköznap esténként a Tények Plusz után, 19:40-től kiderül a TV2-n!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?