SZTÁRDZSÚSZ

Többször is átesett a koronavíruson a magyar színészlegenda, nagyon várja a vakcinát

Eperjes Károly az orosz vakcinára esküszik, mivel gyerekként is az orosz oltóanyagok biztosították az egészségét.
  • Szerző: Ripost

Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész már kétszer is megfertőződött a koronavírussal. Ráadásul egymást követően betegedett le, így nem volt könnyű a felépülése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A második esetben sokkal erőteljesebb tüneteim voltak, és tovább is tartott. Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell” – mondta Eperjes Károly, aki azt is elárulta az Sonline oldalának, melyik vakcinára vágyik.

Gödöllõ, 2020. december 19.
Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színmûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja búcsúzik Pécsi Ildikó színmûvésztõl Gödöllõn a Mûvészetek Háza színháztermében felállított ravatalnál 2020. december 19-én. Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvésznõ, rendezõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 2020. december 5-én, életének 81. évében hunyt el.
MTI/Kovács Attila

„Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak. Ezért nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom, ha megengedik” – tette hozzá a színészóriás.

És ezeket olvastad már?