SZTÁRDZSÚSZ

Visszaszólt Tolvai Reni: „Nem is vagyok maugli, csöcsös az igen”

Tolvai Reni frappáns üzenetben reagált az őt sértegető kolléganőjének.
  • Szerző: szbd

Roppant kellemetlen helyzetbe hozta magát a Margaret Island énekesnője, miután „csöcsös mauglinak” nevezte Tolvai Renit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lábas Viki valószínűleg nem Reninek szerette volna elküldeni az igencsak sértő elnevezést tartalmazó üzenetet, de pechjére az Instagram úgy intézte, hogy az említett énekesnő, tehát Reni kapja meg.

Tolvai Reni csöcsös maugli

Tolvai Reni visszaszólt a Margaret Island énekesnőjének (Fotó: Ripost)

Ezután Viki kínos magyarázkodásokba kezdett. Azt írta, hogy ő pozitívumnak szánta mindazt, amit írt. Vagyis azt, hogy lecsöcsösmauglizta Renit. Majd hozzátette, hogy mivel nem ismerik egymást, ezért csapódik le rosszul az egész, és reméli, ha az élet is úgy akarja, egyszer biztosan találkoznak majd, és alkalmuk lesz megbeszélni a történteket.

Tolvai Reni végre megtörte a csendet az ügyben, és egy Insta-sztoriban fogalmazta meg gondolatait.

„Tudjátok jól, hogy én bírom a patkánykodást, mert tíz éve kapom rendesen. De ne már. Ne egy szakmabelitől, aki pontosan tudhatja, ez hogyan esik. Főleg úgy, hogy nem is nekem szánta az üzenetet, hanem gondolom egy havernak. Csak véletlenül hozzám jött az üzi, az insta néha csinál ilyet. Amúgy imádom a hangját. És nem is vagyok maugli, csöcsös az igen” – fogalmazott frappánsan Reni.

Tolvai Reni csöcsös maugli

Csöcsös mauglinak nevezte Tolvai Renit a Margaret Island énekesnője (Fotó: Instagram)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?