SZTÁRDZSÚSZ

Tordai Teri elárulta, mivel töltötte az idejét a karanténban

Tordai Teri már alig várja, hogy ismét visszatérhessen a színpadra, még az idei nyaralást is elhalasztotta ezért.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth- és Jászai-díjas színésznő óriási ajándéknak tartja, hogy közel a nyolcvanhoz is színpadra állhat.

Tordai Teri a Metropolnak mesélte el, hogy unokáival vészelte át a pandémiát, sőt azt is elárulta, hogy a kínai vakcinával oltották be.

Tordai Teri elárulta, milyen volt a visszatérés (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

„A koronavírus miatt közel fél évet kellett színház nélkül töltenem, amit eleinte nem viseltem nehezen. Rengeteget sétáltam, illetve sok időt töltöttem a lányommal, Lilivel és a három unokámmal. Azonban rá kellett ébrednem, hogy a színház hiánya semmivel sem pótolható. Az újranyitással visszakaptam az életemet. Itt, az Újszínházban tényleg olyanok vagyunk, mint egy család, és amikor nemrégiben újra találkoztunk, olyan volt, mintha egyetlen napra sem váltunk volna el. Mindannyiunkban buzog az alkotási vágy és az, hogy örömet okozhassunk a közönségnek” – mondta el a Metropolnak Tordai Teri.

A színésznő nem pihen, és nem is tervez nyaralást idén nyárra: jelenleg hat darabban játszik, és az őszi évad kezdetéig az ország különböző pontjain lép a közönség elé. Arról pedig hallani sem akar, hogy valaha nyugdíjba menjen.

A Császármorzsa című darab az Újszínházban (Fotó: Szabolcs László / Metropol)

„Nagyon örültem, amikor a bezárva töltött hónapok után visszatérhettem a színházba. Úgy látom, mi, magyarok nagyon fegyelmezettek voltunk az elmúlt egy évben. Az ifjúság előtt külön le a kalappal, hiszen még jól emlékszem, milyen szabadságvágy buzog ennyi idősen a fiatalokban” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?