SZTÁRDZSÚSZ

Ordít róla a fájdalom és a keserűség: Tóth Andi saját magának is hazudik?

Nagy port kavart Tóth Andi beszélgetése Liluval. A fiatal énekesnőért tényleg aggódnak a követői.
  • Szerző: ripost

Féltik a követők Tóth Andit! Szerintünk saját magát csapja be az énekesnő! Ez derül ki legalábbis abból a több száz hozzászólásból, amit a YouTube-on találtunk az énekesnő legfrissebb, Lilunak adott interjújánál. Andi többek között az elmúlt évek mélypontjairól, majd arról is beszél, hogy pszichológus segítette át a legnehezebb időszakokon, de már jól van, és azt állítja, megedződött a sok bántástól, amit kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi saját magának is hazudik

Tóth Andi saját magának is hazudik a rajongói szerint (Fotó: TV2)

Ezt a kijelentését azonban aligha hiszik el azok, akik tényleg kedvelik az énekesnőt.

Akik nem azért követik a különböző közösségi oldalakon, hogy beledöfjék a kést, hanem valóban érdekli őket, hogyan telnek a fiatal énekesnő mindennapjai, és valóban aggódnak érte.

„Én végig azt éreztem, hogy Andinak egyetlen szava sem őszinte. Na nem direkt, hanem mert ennyire nincs tisztában és rendben magával. Többször elismételte, milyen szuperül érzi magát a bőrében, miközben ordít róla a fájdalom és a keserűség. Említette a pszichológust, de kár hogy csak múlt időben” – fogalmazott az egyik követő.

„Őszintén? Nekem is olyan, mintha kicsit harcolna magával. Erősnek akar tűnni, de szerintem nem az. Belül nagyon is bántják dolgok” – írta le a véleményét egy másik követője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?