SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andit rengeteg pénzzel húzták le az ismerősei

Tóth Andit nem csak a menedzsmentje, de barátai is amolyan pénzeszsáknak tekintették. Így előfordult, hogy az albérletét sem tudta kifizetni.
címkék:
  • Szerző: Buster

Tóth Andiról a legtöbben azt gondolják, hogy minden értelemben megfogta az isten lábát azzal, hogy annak idején megnyert egy zenei tehetségkutató versenyt, amivel nem csak népszerűséget aratott, de milliókat is kaszált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Súlyos pánikrohamairól beszélt Tóth Andi

Sokan kihasználták Andit (Fotó: LifeTV)

Nos, a valóság nagyon nem ez, mert bár, a karrierje kezdetén szépen keresett, bevételei nagy része érdemtelen zsebekbe vándorolt. Gyakorlatilag kihasználták őt a „szakemberek”, akiknek éppen az lett volna a dolguk, hogy biztos hátteret teremtsenek számára mind szakmai, mind anyagi tekintetben. Az énekesnő többek között erről is beszélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén, melyet péntek este 10 órakor láthatunk a LifeTV képernyőjén.

Az énekesnőnek komoly anyagi gondjai voltak, miközben látszólag szépen futott a szekér. Ő pedig tehetetlen volt, hiszen kötötte a szigorú szerződés, amit ráerőltettek.

”Voltak szerződések, menedzsmentek és jól lehúztak. Volt, hogy már az albérletemet sem tudtam fizetni, ezért a barátnőimnél kuckóztam be egy időre. A fellépésekből alig kaptam valamit, aztán egy idő után nem is szerveztek nekem fellépéseket. Közben félmilliós fotózásokat intéztek nekem, amiket persze én fizettem. A menedzsment nekem semmit nem adott, csak elvett!„- kezdte a kamerák előtt Tóth Andi, aki feltehetően sok millió forinttól esett el karrierje kezdeti éveiben.

Mindenről őszintén mesélt Hajdúnak Andi (Fotó: LifeTV)

”Volt olyan, hogy hatszázezer forintért adtak el és abból én kaptam százat. Élőszőr 18 éves koromban voltam szabad, mert addig kötött a szerződésem. Aztán a barátaimat kértem meg, akiknek nyomdacégük volt, hogy segítsenek. Nos ők még jobban lehúztak. Akkor már három hónapja voltam együtt Ádámmal, és csak ültem és magam elé nézve azon agyaltam, hogy most hová is költözzünk már megint” - idézte fel a nehéz időszakot Andi, aki ma már szerencsére a maga ura, és jól boldogul.

”Most elvagyok. Nem vagyok gazdag, de örülök, hogy van egy albérletem, amit fenn tudok tartani, van kaja a hűtőmben, vannak ruháim és van egy BKK bérletem„ - tette hozzá a fiatal énekesnő.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?