SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi férje bevallotta: rettegett egy dologtól

Az apák és lányaik közti szerelem legendás, de az „apagomb” nem feltétlenül kapcsolódik be a születés pillanatában. A sztárséf is küzdött a gyermekkorában gyökerező zárkózottságával.
  • Szerző: Ripost

Fantasztikus apuka Krausz Gábor – ezt a legilletékesebbtől, Tóth Gabitól tudjuk, aki a csalad.hu oldalán írt blogjában vallott férjéről. A tőle megszokott nyíltsággal arról is beszámolt, hogy eleinte nem ment minden tökéletesen, volt félelem, zuhanás, minden. Vajon Gábor is így emlékszik erre?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors/Tóth Gabi

„Nem tudtam, hogy miről írt, eltitkolta előlem„ – mondja. „Reggeltől késő estig forgatunk, nem olvastam el rögtön, csak amikor hazaértem. Elsírtam magam, annyira meghatódtam. Néha mondja, hogy jól csinálom, táplálja bennem a tüzet, megdicsér, hogy az önbizalmamat segítse. De így leírva, a nagyvilágba kürtölve más. Azért mindennel nem értek teljesen egyet. A nő a kilenc hónap alatt elkezd kötődni, a férfi ebből annyit kap, hogy a nő üvölt éjfélkor, hogy gyros kell, ami a város másik végén van, de elmegy, hogy ne hallgassa egy hétig, hogy nem ment el. Ne főzz, ne nyiss ablakot, ne csukd be! És ezt huszonnégy órában. A szülés ez alól feloldozás. Megszületett a baba, és míg az anyjával foglalkoztak, addig a kezembe adták. Félórát töltött a mellkasomon, csak kettesben voltunk. Kis élet, magatehetetlen, de egy pillanatra olyan mélyen a szemembe nézett a tízperces gyerek, hogy ott megjött az érzés: ez felelősség, komolyan kell venni. Beszélgettem vele, amikor nem látta senki. Azt mondják, az apja hangját megismeri. Abban a három napban a kórházban próbáltam segíteni Gabinak, feltalálni magam.”

Fotó: Bors/Tóth Gabi

Amikor viszont hazamentek, minden megváltozott: ott volt Gabi anyukája, hogy segítsen, Gábor feleslegesnek érezte magát. Próbálta kivenni a részét a feladatokból, de nem találta a helyét – írja a Bors.

Daalarna Fashion Show 2019 – Benes Anita

 

Ebben annak is óriási szerepe lehetett, hogy Gábor gyerekkorában vesztette el az édesanyját. A kötődés neki nem megy könnyen.

Fotó: Bors/Tóth Gabi

Gyerekkorunkból hozunk sok traumát, ami hat a felnőtt életünkre. Ezért jó szakemberhez fordulni. Én is megtettem, amikor Gabit megismertem. Kötelezővé tenném mindenkinek, mert nagyon sokat segít” – nyilatkozta a Borsnak, ahol további részletekről is beszámol.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?