SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi keményen visszaszólt a harácsolókat szidó Náraynak

A divattervező pénteken kiakadt, mert mindenki csak kölcsönruhát kér tőle szilveszterre...
  • Szerző: Ripost

Náray kemény hangon osztotta ki azokat, akik kihasználják őt:

kölcsönruhákban parádézni, a csóró emberek előtt felvágni valamivel, ami nem is az övé... szerintem ez egyszerűen visszataszító.

Mindennek megvan az ára, senki sem dolgozik ingyen - szól a tervező üzenete. Ehhez azonban többeknek is van hozzáfűznivalója, például Tóth Gabinak is, aki a bejegyzés alatt kifejtette véleményét az általa egyébként igen nagyra tartott Náraynak:

sajnos sok esetben nem csak az átlagember csóró, hanem a tehetségek is. Mert úgy, ahogy tőletek is ingyen várnak sok mindent a celebek, úgy tőlünk is ezt várják...

A továbbiakban pedig az énekesnő azt is elárulta a divattervezőnek, hogy nagyon szereti, sőt:

rengetegszer próbáltalak elérni, de nem kölcsön ruha miatt, hanem rendesen terveztetni szerettem volna veled, amit természetesen nem ingyen akartam!

Sajnos nem értelek el, mert én megkaptam a csak egy celeb bélyeget.. Most, hogy megyek az Eurovisióra is, az első gondolatom egy Náray ruha volt... de persze elhessegettem a gondolatot, mert a többiek miatt már velem sem állsz szóba! "

Náray Tamás szerint azonban Tóth Gabi sosem kereste őt, de bejegyzésében nem is rá utalt, mert ő sosem kért kölcsön.

"És nem is pont azokról van elsősorban szó, akik tudnak valamit: tehát énekes, színész, hanem aki azért híres, mert hírhedt. Más kategória.

Ha nem válaszoltam, más oka lehetett."

- zárta le a vitát a divattervező.

És ezeket olvastad már?