SZTÁRDZSÚSZ

Megható sorok, gyönyörű kislányáról mesélt Tóth Gabi

Szépen fejlődik Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza. A büszke édesanya imádott gyermekéről mesélt.
  • Szerző: szbd

Tóth Gabi a csalad.hu-s blogjában írt róla, hogy mióta újraindult az élet, a kislányának is kinyílt a világ. A büszke édesanya pedig csak kapkodja a fejét, hogy a pici napról napra milyen sokat fejlődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabi emlékezetes pillanatairól vallott

Gabi emlékezetes pillanatairól vallott (Fotó: Instagram)

„Az első és legfontosabb esemény, hogy kimondta a szót: anya. Nem pont így, de majdnem. Úgy hangzott: Ana, és Nana. A legcsodálatosabb hang volt, amit valaha hallottam. Mondanom sem kell, hogy az első alkalom után rikácsolva, fejhangon harsogtam, hogy „Mit mondtál, édes csalogányom? Anya kis csillaga, azt mondtad, Anya?” Kicsit meg is szeppent szegénykém, így a következő egy-két napban inkább nem mondott semmit, én meg állandóan könyörögtem: „Mondd szépen megint, Anyaaa!” Hát az én gyerekemnek senki ne mondja meg, mit csináljon… nyilván nem mondta. Aztán egyszer, amikor már feladtam, akkor újra elhagyta a csodás szájacskáját a bűvös szó” – emlékezett vissza Gabi, aki hozzátette, hasonlóan emlékezetes élmény volt számára, amikor Hannaróza először megölelte.

„Ültem a kanapén kicsit elbambulva, amikor arra lettem figyelmes, hogy Hanni engem néz. Olyan volt, mintha fürkészné az arcomat. Furcsán hangzik, de éreztem, hogy különleges dolog fog történni. A következő pillanatban a lányom határozottan elindult felém, a nyakamba borult és szorosan megölelt. Hihetetlen volt. Készült rá, megtervezte. Ez a pár pillanat egy életre bevésődött az emlékezetembe” – tette még hozzá az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?