SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi megkapta a második oltását: fontos tapasztalatokat árult el

Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a napokban a második vakcinával is beoltották. Kiderült, milyen tüneteket tapasztalt.
  • Szerző: ripost

Vasárnap a második oltását is megkapta Tóth Gabi. Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a jó hírről, ahol azt is leírta, milyen tüneteket tapasztalt utána.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi elmondta a véleményét a védőoltásról

Tóth Gabi elmondta a véleményét a védőoltásról (Fotó: Ripost)

„Második oltást is megkaptam vasárnap... nem voltam túl jól tőle.., de hihetetlen megnyugvást ad nekem, hogy védelmet kaphatok általa! Gyenge voltam, és szédültem is... de mindig tudatosítottam magamban, hogy ezt nem betegség okozza, hanem a testem reagál és védelmet alakít... Megosztó téma, és nem is akarok senkit győzködni, csupán a saját érzéseimet osztom meg veletek... Voltam covidos.. Ez a két nap immunreakció, amit az oltóanyag váltott ki, semmiség volt ahhoz képest, amit abban a 12 napban kellett átélnünk. Pedig bíztam az immunrendszeremben... Hiszem, hogy ezzel nem csak magamat, hanem a családomat és embertársaimat is megóvhatom majd! Nekem fontos, hogy vigyázzak rátok! Bármennyire is nyálasan hangzik...” – fogalmazott az Instagramon megosztott bejegyzésében Tóth Gabi.

Az énekesnő tavaly decemberben, a Családvarázsban mondta el, hogy ő, az édesanyja és egyéves kislánya, Hannaróza is megfertőződtek a koronavírussal.

Gabi a betegség során öt kilót fogyott, olyan testi tüneteket tapasztalt, amelyeket korábban soha, és sokszor alig tudott kikelni az ágyából. A kislánya azonban óriási erőt adott számára, hiszen a legfontosabb az volt, hogy Hannaróza meggyógyuljon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?