SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hozott Tóth Gabi férje: a családjukra is hatással lesz

A sztárséf úgy érzi, mostanra ért meg az apaságra, és szeretne kislányuk születése után is mindenben felesége segítségére lenni.
  • Szerző: BDF

Hamarosan világra hozza elsőszülött kislányát Tóth Gabi! Férje, Krausz Gábor is nagyon készül már az új családtag érkezésére. Igyekszik mindig a felesége mellett lenni, és vele együtt megélni a babavárás önfeledt perceit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Esténként mindig Gabi pocakját hallgatom és simogatom. Sokat beszélgetünk a jövőről, mi hogy lesz majd, és lélekben is együtt készülünk fel a kislányunk érkezésére. Alig várjuk már, hogy a kezünkben tarthassuk. Úgy érzem most értem meg az apaságra. Persze mindig is ott motoszkált a gondolataimban mint egy leendő cél, de mind ez ideáig távolinak tűnt. Gabi mellett viszont úgy éreztem itt az idő a családalapításra. Hatalmas csoda, hogy ez ilyen hamar teljesült” – mondta a 36 éves séf a Lokálnak, aki a baba születése után csak családjára szeretne koncentrálni.

„A főnökeimmel megbeszéltük, hogy decemberben egy hosszabb, két hónapos szabadságra megyek. Szeretném én is mindenből kivenni a részemet, és a gyermekem mellett lenni, ezzel kicsit tehermentesíteni majd a feleségemet.”

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?