SZTÁRDZSÚSZ

Egymásnak esett Tóth Gabi és Majka: ezért törött el a mécses az énekesnőnél

Harapható volt a feszültség a levegőben Majka és Tóth Gabi között a TV2 stúdiójában a Sztárban sztár leszek! forgatásain. Az énekesnő sokszor sírt is amiatt, ahogy a kollégája beszélt vele.
  • Szerző: Ripost

A forgatásokról kiszivárgott hírek alapján nem volt felhőtlen Majka és Tóth Gabi kapcsolata a Sztárban sztár leszek! válogatói alatt. Bár a szerkesztők jól tudták, hogy Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka jól működnek együtt, az is nyilvánvalóvá vált, hogy feszültség van egyes tagok között. Főleg Gabi és Majka álltak harcban egymással, ha szakmai kérdésekről volt szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A felvételek alatt, nem titok, többször is eleredtek a könnyeim„ – mesélte Tóth Gabi. „Vagy a versenyzők élettörténetén sírtam el magam, vagy egy tökös, lendületes produkció hatott meg, vagy épp attól könnyeztem, ahogy Peti hozzám tud szólni. Nem titok, hogy összepattantunk egy párszor. Nehezen viselem, ha le akar dominálni. Ezért megvívtuk mi rendesen a harcainkat és szerintem ezek az összezörrenések az élő adások során is jönnek majd. De nem baj, meg tudjuk oldani egymás között a nézeteltéréseinket. Jól érzem magam egyébként ebben a négyesben, szerintem egy nagyon izgalmas kaland veszi ma kezdetét, amit nagyon várok” – mondta Tóth Gabi.

Fotó: TV2

Érzelmi hullámvasút

Ahogy az első évadban, úgy a szombaton induló másodikban sem lesz hiány érzelmekből a TV2 sikerműsorában. Erről árulkodnak azok a fotók, melyek Tóth Gabiról készültek a válogatók során. Az énekesnő több alkalommal is megkönnyezett egy-egy produkciót vagy élettörténetet. Akárhogy is, az eddig kiszivárgott történetek alapján már most biztosak lehetünk benne, hogy a Sztárban sztár leszek! egy érzelmi hullámvasút lesz a mestereknek, a versenyzőknek és a nézőknek egyaránt. Tóth Gabi maga sem volt felkészülve annyi nevetésre és könnyre, mint amiben a felvételek alatt része volt.

„Amikor kijön egy versenyző a színpadra és megkérdezzük tőle, hogy ki ő, honnan jött, egyszerűen nem lehetünk felkészülve arra, amit válaszolni fog„ – mesélt a Borsnak a műsor kulisszatitkairól Gabi.

Fotó: TV2

Megváltozik az életük

„Találkoztunk olyan elképesztően drámai életutakkal is, melyek hallatán görcsbe rándult a gyomrunk. Aztán ezek az emberek elkezdtek énekelni jól, rosszul, és nekünk, ítészeknek döntenünk kellett, hogy kapnak-e lehetőséget a megmutatkozásra. Nem kérdés, hogy akit adásba engedünk, annak egyik napról a másikra változik meg az élete, akit imádnak vagy épp gyűlölnek az emberek” – magyarázta Gabi, majd így folytatta: „Bár mindenki a saját sorsának a kovácsa, kétségtelen felelősségünk van abban, hogy ők közszereplők lesznek. Pont emiatt, minden adásba egy kicsit belehalok„ – mondta az énekesnő.

A gagyit nem szereti

A TV2 sikerműsorának válogatóján olyan versenyzők is feltűnnek majd, akik inkább viccesek, semmint tehetségek. A bátorságukat azonban, hogy elindultak egy versenyen, értékelni kell, és nincs abban semmi rossz, ha a nézőknek egy pár vidám percet ajándékoznak. Ezekért a versenyzőkért Tóth Gabi azonban nem rajong.

„A trasht nem annyira bírom, engem inkább elszomorít, ha egy olyan ember áll a színpadon, aki egyáltalán nem képes elhelyezni magát a valóságban. Realitásérzék nélkül vág neki egy olyan versenynek, ahol valójában semmi keresnivalója” – mondta Tóth Gabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?