SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi nem zsűrizik tovább: Nővére veszi át a helyét

Várható volt, hogy Gabinak idő előtt kell majd távoznia a Sztárban Sztár leszek! zsűriszékéből.
  • Szerző:

Távozik a Sztárban Sztár leszek! zsűriszékéből Tóth Gabi! Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy az utolsó két adáson már nem lesz jelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A TV2 maximális együttműködéssel kezeli a helyzetet, emellett továbbra is zavartalanul folyik a felkészülés, így a Sztárban Sztár leszek! öt elődöntőse újabb eszméletlen produkciókkal áll majd színpadra a vasárnapi élő show-ban.

Lapunk úgy tudja, Gabi zsűriszéke sem marad üresen. Információink szerint a legesélyesebb jelölt Tóth Vera, de állítólag szóba került Nagy Adri és az örök beugrós, Ábel Anita is. Tóth Vera korábban már eljátszott a gondolattal és nem tagadta, hogy szívesen venné a felkérést.

„Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga” – mondta a Borsnak az énekesnő. Egy biztos, az őrületes átalakulások, hatalmas tehetségek, humoros pillanatok – a Sztárban Sztár leszek! izgalmai tovább folytatódnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?