Létrehozva: 2020.08.08.

Tündéri fotók: Először mutatta meg a kamerák előtt kislányát a magyar sztár

Rippel Viktor végig barátnője, Emese kezét fogta a szülőszobán. A híres artista már az első pillanatban elolvadt Lédától, akit rögtön vizsgálatokra vittek az orvosok, nem ment ugyanis teljesen zökkenőmentesen a szülés.

Rippel Viktor először mutatta meg a kamerák előtt 1 éves kislányát, Lédát! A híres artistával a Liget Budapest Projektnek köszönhetően megépült új Városligeti Sportcentrumban találkoztunk, ahová családjával együtt érkezett. Barátnőjével, Emesével öt éve alkotnak egy párt, egy évvel ezelőtt pedig megszületett szerelmük gyümölcse, a gyönyörű Léda.

„Emesével már jó pár éve együtt vagyunk, Léda abszolút tervezett baba volt” – kezdte hatalmas mosollyal az arcán a Ripost-nak Viktor, aki büszkén mesélte el, hogy végig barátnője mellett volt a szülőszobán, és fogta a kezét.

Fotó: Ripost – Rippel Viktor és menyasszonya, Emese, valamint kislányuk, Léda

„Apás szülés volt, és nagyon izgalmas volt számomra. Úgy gondolom, hogy nagyon komoly része a kötődés kialakulásának, hogy már az első pillanatban ott lehettem a kislányom mellett. Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor megláttam a szülőágyon, már akkor is teljesen elolvadtam tőle” – folytatta a híres artista, aki hozzátette, az első néhány percben a felhőtlen boldogság mellé vegyült egy kis pánik is, mert a csöppség nyakára tekeredett a köldökzsinór.

„Volt egy kis ijedelem az elején, Léda nyakára volt tekeredve kétszer a köldökzsinór. Elvitték hirtelen, hogy megvizsgálja egy orvos, de szerencsére mindent rendben talált, és teljesen egészséges a gyerkőc.”

Sok szülő úgy dönt, hogy az utolsó pillanatban, a bébi születésekor szeretnék csak megtudni a pici nemét, ez Emese és Viktor esetében pont fordítva történt.

Fotó: Ripost – Egy éve született meg szerelmük gyümölcse

„Igyekeztünk minél hamarabb megtudni a nemét a névválasztás, a babaszoba kialakítása és a ruhatár miatt is. Emese hozzám hasonlóan nagyon precíz lélek. Szereti, ha minden időben a helyére kerül. Nem akartunk rohanni. Előre gondolkodtunk, így volt mindenre időnk„ - mondta el Viktor, aki a Ripost-nak azt is elárulta, miért a Léda keresztnévre esett a választásuk.

”Igazából volt kilenc hónapunk kitalálni, hogy Léda legyen„ – mosolygott Viktor. „Fellapoztunk néhány utónévkönyvet, és nézegettük a neveket. Amik tetszettek, kiírtuk egy papírra, és időszakosan kihúztuk őket. Aztán eldőlt. De belül azt éreztem, hogy ezt a nevet kell adnunk neki„ – tette hozzá Viktor, aki még fiatal felnőtt volt, amikor első lánya, a most 21 éves Kyara megszületett. Azt mondja, életkorából fakadóan akkor még nem tudta igazán megélni az apaságot.

Fotó: Ripost – Gyönyörű baba a kicsi Léda

”Amikor az első lányom megszületett, folyamatosan jártuk a világot. Amerikában fogant, Japánban kezdett el járni, Németországban tanult meg beszélni. Valahogyan eltűnt az a pici baba időszaka, és ezt most nagyon jó újraélni. Úgy gondolom, hogy most, kicsit érettebb fejjel másképpen állok az apasághoz. Sokkal jobban oda tudok figyelni Lédára. Igyekszem a lehető legtöbb időt arra fordítani, hogy Emesével és Lédával legyek, hogy megéljem az összes hétköznapot, hogy a párom segítségére legyek.„

Rippel Viktor és Emese hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. „Egy házasságból szálltam ki, ezért még nem vagyunk házasok. A lánykérés már megtörtént, hamarosan tervezzük az esküvőt és a lakodalmat is” – súgta meg kacsintva a Ripost-nak Viktor.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

hirtv.hu

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Brutálisan kiraboltak több luxusüzletet BudapestenBrutálisan kiraboltak több luxusüzletet Budapesten

travelo.hu

Félmilliós madár pihent meg a Hortobágyon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját