SZTÁRDZSÚSZ

Két év börtönre ítélte a bíróság a híres magyar énekest

11 évvel azután, hogy először gyanúba került, ítélet született az UFO popegyüttes alapítója, Varga Zsolt büntetőperében.
  • Szerző: angie

UFO Zsoltot üzletszerű kerítés, kitartottság bűntette és három rendbeli, nagyobb kárt okozó csalásban mondta ki bűnösnek a bíróság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

UFO Zsolti nagyobb bajban lehet, mint gondolja

UFO Zsolti nagyobb bajban lehet, mint gondolja
Fotó: Sláger TV/Youtube

2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelynek során az egykori UFO együttes frontembere és két társa 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki.

A bordély vezetője „jutalékot” fizetett, a volt énekes a kéjnőktől a menedzselésükért „havi díjat” kért és kapott azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből. Az I. rendű vádlott három „ügyfelétől” megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, ám azokat magára és az együttesre költötte.

Az eljáró törvényszék a volt énekes I. rendű vádlottat ítéletével bűnösnek mondta ki több rendbeli kerítés, csalás, valamint kitartottság bűntettében, amelyért őt 2 év börtönre, 3 millió forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész, I. rendű vádlott elsőfokú ítéletét azzal hagyta helyben, hogy – az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva – vele szemben mintegy 2,7 millió forint, a bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?