SZTÁRDZSÚSZ

Újabb csapás érte a Gáspár családot

Amióta Győzike ellen elkezdődött a NAV nyomozás, az ág is húzza a családot.
  • Szerző: Angie

Gáspár Beának az adócsalás ügy miatt lassan mindenről le kell mondania. Már egy séftanfolyamot sem képes kifizetni, pedig nemrég milliókat nyert... Erről maga vallott egy videóban.

Gáspár Bea végre elindította saját főzőműsorát a YouTube-on, boldog mégsem lehet felhőtlenül. Április óta ugyanis a feje tetejére állt a család élete. Akkor az adóhatóság kommandósai törték rá az ajtót a Gáspár famíliára.

Több millió forintot foglaltak le, nem kímélték Bea asszonyt sem, még az ékszereit is elvitték.  Aztán olyan hírek érkeztek, hogy Bea egy főzőműsorban nyert tízmillió forintos fődíja is lakat alá került… Ennek ellenére a családanya nem adta fel! Azóta is hétről hétre szorgosan főz, videót készít, gyakorol, hogy hobbija egyszer a hivatása legyen. A minap mégis panaszkodni kényszerült.

"Hála Istennek megnyertem a főzőműsort, de aztán az elfoglaltságom nagy részét azt tette ki, hogy - a Vám- és Pénzügyőrségnek köszönhetően - ügyvédtől-ügyvédig kellett szaladgálnunk”

– kezdte Bea, aki a jelek szerint már anyagilag nem teheti meg azt, ami korábban. Többek között egy tanfolyam ára sem fér bele a családi költségvetésbe, hiába szeretne részt venni rajta, hogy az internetes főzőműsorból egyszer egy saját szakácsműsora lehessen.

Úgy szeretnék szeptembertől elmenni egy séftanfolyamra, de nem tudom, hogy összejön-e, mert nagyon drága és most nem futja rá

– ismerte el Bea, miközben több mint hétezer ember előtt, az interneten, élőben főzte meg a lecsóját.

Ha tudni akarod, milyen problémák adódtak még a Gáspár család életében, olvasd el a %% napilap szombati számát.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?