SZTÁRDZSÚSZ

Újabb fantasztikus kezdeményezéssel rukkolt elő Schmuck Andor

A Tisztelet Társaságának elnöke pontosan tudja, hogy a koronavírus miatt a magány lehet az egyik legnagyobb ellensége az embereknek.
  • Szerző: Doris

Arról már beszámoltunk, hogy Schmuck Andor és fiatal felesége, Eszter nemrég egy akciót hirdetett, hogy segítsen az időseknek bevásárolni a koronavírus idején, abban az esetben, ha nekik már tilos lesz kimerészkedni az utcára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Nem telt el több néhány napnál, a politikus újabb remek kezdeményezéssel rukkolt elő. Ez nem más, mint a „Ne menj, inkább csevegj” névre hallgató akció, amihez már több mint négyszázan csatlakoztak, fiatalok is.

„Pontosan tudom, hogy a magány is nagy ellenség lehet az elkövetkező időszakokban, hiszen sokan egyedül élnek. Ezért létrehoztunk egy telefonos társalkodó csoportot az alábbi témákban: háziállat, kertészkedés, konyha, irodalom, zene, színház, családi esetek. Bárki csatlakozhat, aki szívesen beszélgetne telefonon valakivel, aki magányos és talán most még idegen, de később ebből szoros barátság szövődhet” – fogalmazott Schmuck.

„Mi az összesítés után, minden témakörben az oda jelentkezőknek elküldjük a telefonszámokat és neveket, utána már csak hívni kell egymást. Fontos ez egy lehetőség, nem kötelező a részvétel. Ez a kezdeményezés azoknak teremt lehetőséget, akik szívesen beszélgetnének másokkal, anélkül, hogy kimozdulnának otthonról” – tette hozzá.

Az érdeklődők a [email protected] e-mail címen jelentkezhetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?