SZTÁRDZSÚSZ

Újabb orvosi beavatkozáson esett át a közkedvelt magyar énekes

A koronavírus-járvány miatt néhány hétig el kellett tolni a fogorvosi látogatást.
  • Szerző: BDF

Végre eljutott a fogorvosához Gájer Bálint. Az énekes alsó fogsorára már tavaly októberben felkerült a fix fogszabályzó, ám a felsőre csak most kapta meg. Mint kiderült, azért telt el ennyi idő a két beavatkozás között, mert a koronavírus-járvány közbeszólt. Bálint most az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt a rajongóival, hogy túl van az orvosi beavatkozáson, és bár szerinte a fogszabályzó nem szép látvány, de tudja, hogy az eredmény annál szebb lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ezt a pillanatot másfél hónappal ezelőttire terveztem, de a virtus közbeszólt! Az alsó fogsoromra már októberben fellelkesült a fix fogszabályzó, most végre a felső fogívem is rendeződni fog. Nem túl szép látvány egyelőre, de a végeredmény annál szebb lesz. Gyerekkoromban egyszer már elkezdtük, végül akár nem került fel a fogszabályzó. A szépségért meg kell szenvedni, de megéri majd várni, ebben biztos vagyok” – írta le bejegyzésében Bálint, aki fotót is csatolt.

Ezt a pillanatot 1,5 hónappal ezelőttre terveztem, de a vírus közbeszólt! Az alsó fogsoromra már októberben felkerült a fix fogszabályzó, most végre a felső fogívem is rendeződni fog. Nem túl szép látvány egyelőre, de a végeredmény annál szebb lesz. Gyerekkoromban egyszer már elkezdtük, végül akkor nem került fel a szogszabályzó. A szépségért meg kell szenvedni, de megéri majd várni, ebben biztos vagyok. Köszönöm Dr. Magyar Dominikának, hogy vállalta az “átalakítást”! Itt tudtok érdeklődni, ha valaki kedvet kapott: http://hegyvidek-fogszabalyozas.com @drmagyardominika_fogszabalyzas #fogszabályzó

És ezeket olvastad már?