SZTÁRDZSÚSZ

Újabb részletek Hódi Pamela titkos esküvőjéről

A sztáranyuka kimondta a boldogító igent szerelmének, Tóth Bencének. Ilyen volt a nagy napjuk.
  • Szerző: BDF

Hódi Pamela és Tóth Bence hivatalosan is összeházasodtak hat hónappal a szakításuk után. A szerelmesek életük legboldogabb időszakát élik, miután az is kiderült, hogy első közös gyermeküket várják. Emiatt fel is pörgött az életük, gyorsan megszervezték esküvőjüket is. Szűk családi körben mondták ki a boldogító igent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szűk, polgári esküvőt szerveztünk, a legszűkebb családi és baráti társasággal, összesen harminc fővel. A legfontosabb az volt számunkra, hogy minden egy helyen legyen: a szertartás, a vacsora, majd az azt követő babaváró buli is” – magyarázta a hot! magazinnak Pamela, aki bár nyári esküvőre vágyott, a baba mindent felülírt.

„Mindenképpen szerettem volna, hogy házasságba szülessen a baba. Most úgy vagyok vele, hogy boldoggá tesz, hogy a gyermekünkkel a hasamban mondtuk ki az igent. Ennek így kellett lennie. Mindent én szerveztem” – tette még hozzá a sztáranyuka, nevetve elárulta, nagyon örült, hogy talált olyan ruhát, amibe pocakosan is belefér.

A nagy nap részleteiről is beszélt.

„Bence a barátaival itthon készülődött, én pedig a helyszínen az anyukámmal és a lányommal. Anya horgolt egy karkötőt, és belefűzte az t az eljegyzési gyűrűt, amit még a nagymamám kapott a nagypapámtól, mamám odaadta anyukámnak, anyukám pedig most nekem. Anyukám adta rám a harisnyakötőmet, Nati pedig összehúzta a ruhám hátulját, igazgatta mindenhol a szoknyámat, hogy szép legyek” – magyarázta Pamela.

Az interjúból kiderül, hogy a szertartás fél háromkor kezdődött, Nati és az ifjú férj unokaöccse vitték a gyűrűt.

 

 

És ezeket olvastad már?