SZTÁRDZSÚSZ

Újra támad a járvány? Így készül a második hullámra a TV2 csinos sztárja

Vámos Erika nem tagadja, igenis tart a koronavírus-járvány második hullámától.
  • Szerző: BDF

A környező országokban folyamatosan nő a koronavírussal fertőzöttek száma. A szakemberek szerint itthon őszre várható a világjárvány második hulláma. Azt azonban senki sem tudja előre megjósolni, hogy milyen korlátozásokra kell számítani, ha Magyarországon is újra növekedni kezd a fertőzöttek száma. Ezért sem bíz semmit a véletlenre Vámos Erika, aki már megvásárolta a szükséges fertőtlenítőszereket, és saját veteményes kertjéből elkezdte telepakolni a fagyasztó polcait. Nem szereti ugyanis, ha váratlan meglepetések érik.

Vámos Erika
Fotó: Szabolcs László/Ripost

„Egyáltalán nem vagyok nyugodt, tartok a második hullámtól. Már tettem előkészületeket is, ha lenne bármi, akkor ne érjen felkészületlenül” – kezdte a -nak a Több mint TestŐr műsorvezetője.

„Gyorsan bevásároltam a szükséges eszközöket: fertőtlenítőket, gumikesztyűket és vettem maszkokat is. Annyi fertőtlenítőszerem van, hogy csak na!” – magyarázta Erika, aki szeret kertészkedni, díjnyertes veteményeskertjében pedig minden földi jó megterem. Nem meglepő, hogy a csinos műsorvezető a saját kis kertjében megtermő zöldségekből és gyümölcsökből is elraktároz az ínséges időkre.

Fotó: Ripost/ Vámos Erika

„Ami megterem a kertben, rakom is bele a több mint két méter magas, tizennégy polcos fagyasztómba. A napokban zellereket vágtam össze, és majd tököt gyalulok. Az a helyzet, hogy úgy készülök, hogy akár hónapokig se kelljen kilépni a kapun. De szerencsére kilószámra tudom elrakni az ételeket, mert bőven van nekik hely” – tette hozzá Erika.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?