SZTÁRDZSÚSZ

Vallási szekta miatt nem láthatja fiát a magyar énekes

Bertici Attila hónapokkal ezelőtt találkozott utoljára gyermekével, akivel azóta nem bírja felvenni a kapcsolatot. Szerinte egy gyülekezet szippantotta magába.
  • Szerző: MMB.

A Muzsika TV sztárja a színpadon mosolyogva szórakoztatja a nézőket, ám a látszat ellenére élete legnehezebb időszakát éli át. Októberben megtörtént vele minden szülő rémálma, tinédzser fiával minden kapcsolata megszakadt - írta meg a Bors.

Október 21-én, a születésnapomon találkoztam utoljára a fiammal. Visszagondolva már akkor is furcsán viselkedett, mert megölelt, és többször is mondta, mennyire szeret. Pedig ezt nem gyakorolta sűrűn. Az­óta viszont hiába keresem, hívom vagy írok neki, semmire nem reagál.

"Facebookon is próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, látom, hogy elolvasta az üzenetem, de nem válaszol. Majd megbolondultam karácsonykor, hogy nem ünnepelhettünk együtt, az ajándékai azóta is itt várják" - mesélte elkeseredetten Bertici Attila, aki szerint egy vallási felekezet állhat fia eltűnése hátterében.

Norbi Debrecenbe jár zeneiskolába, de szokott hazajárni Szatmárnémetibe, ahol egy vallási felekezet már korábban is megkörnyékezte. Volt ugyanis egy barátnője, akinek udvarolgatott, de a gyülekezet hatására el kellett hagynia, mert az a meggyőződésük, hogy az Úr dönti el, hogy ki legyen a párja.

"Ugyanígy tömték tele a fejét azzal, hogy a mulatós zene az ördög zenéje. Ezért már a fellépéseinkre sem jött el, pedig korábban még szintetizátoron is kísért minket beugróként. Az apa-fia kapcsolaton túl nagyon baráti volt a viszonyunk. Norbi nagyon apás volt, ezért sem tudom hova tenni ezt a hirtelen pálfordulást. Elviselhetetlen érzés ez a tehetetlenség" - zárta le szomorúan a beszélgetést a zenész.

És ezeket olvastad már?