SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jól az ismert magyar műsorvezető: Ha fekszem, fulladok

Csúnya betegségben szenved a Több mint TestŐr című műsor egyik házigazdája.
  • Szerző: Ripost

Nagy fájdalmakkal küzd Vámos Erika! A Több mint TestŐr című műsor házigazdája nincs jól, az orvosok gégegyulladást diagnosztizáltak nála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Borzalmas napokon megy keresztül. Teljesen elment a hangja, köhögési rohamok törnek rá, az egyik éjszaka pedig arra ébredt, hogy fuldoklik.

„Köhögtem, hörögtem, fuldokoltam. Nagyon megijedtem, halálfélelmem volt. Borzasztó lehet a fulladásos halál” – írta az Instagram-oldalán Erika, aki orvostól orvoshoz rohan.

„Most megyek a harmadik orvoshoz. Hangom hol van, hol nincs. Most még tudok suttogni, de megtudtam, hamarosan az sem fog menni. Egyébként nem is szabad. Gyógyulásig némán kell maradnom. (..) Ha fekszem fulladok. Második éjszaka nem alszom. Helyette ülök és sétálgatok. Helló gégegyulladás” – zárta szomorúan a mondandóját a műsorvezető.

Szombaton még csak megmagyarázhatatlan köhögési rohamok, vasárnap már ki sem tudtam kelni az ágyból, hétfőn reggel pedig kiültem az ágy szélére, meg akartam szólalni, de csak tátogtam mint egy hal, hangot nem tudtam kiadni. Ezzel párhuzamosan köhögtem, hörögtem, fuldokoltam. Nagyon megijedtem, halálfélelmem volt. Borzasztó lehet a fulladásos halál... Két nap alatt, most megyek a harmadik orvoshoz. Hangom hol van, hol nincs. Most még tudok suttogni, de megtudtam, hamarosan az sem fog menni. Egyébként nem is szabad. Gyógyulásig némán kell maradnom. Szerencsére a hangom “nem kell” a munkámhoz, így ezzel nem lesz probléma..🤕Ha fekszem fulladok, állva még nem tudok, így második éjszaka nem alszom. Helyette ülök és sétálgatok. 🤧Hello gégegyulladás...😓😥#nagyonfáj #sick #ihavebeensick #🤒 #😷 #vamoserika

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?