SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan bejelentést tett Kis Grófo, ezt senki se gondolta volna róla

Nemcsak a mulattatásban, hanem mindenki meglepetésére a sportban is a csúcsra törne Kis Grófo. A bulibáró újabban teniszezik, szándékai pedig nagyon is komolyak. A Ripost megtudta, hogy jövőre egy teniszversenyen is megméretteti magát.
  • Szerző: bdf

Komoly testépítésbe kezdett Grófo-Kozák László! Az ország egyik kedvenc mulatósa a felesége, Tünde és barátai unszolására kezdett el teniszezni. Bár eleinte gondjai voltak az ütő használatával, de mostanra rendeltetésszerűen használja azt. Edzője szerint Kis Grófo tehetséges és ő is úgy érzi, megtalálta azt a sportágat, amiben akár nagyobb sikereket is elérhet majd.

"Bevallom, eleinte két dologtól féltem nagyon. Egyrészt nem tudtam, hogy valóban illik-e hozzám ez a sport, vagy egyáltalán bármilyen sport. Hiszen én az elegánsabb stílust képviselem és most rövidnadrágra és trikóra vetkőztem. Ez még nekem is furcsa volt" - nevetett. "Másrészt tartottam tőle, hogy nem fogom bírni szusszal, de ez nem volt gond végül szerencsére" - mesélte el kezdeti élményeit a bulibáró, aki kuncogva azt is megsúgta a %%-nak, hogy bizony az elején meggyűlt a baja az ütővel, de az edzője kiváló tanácsokkal látta el és most már egyre szebbek a szervái is. Trénere rögtön felfigyelt Grófo tehetségére.

Komoly szándékaink vannak! Az a célunk, hogy versenyszerűen megtanuljak teniszezni. A tervek szerint pedig jövő tavasszal benevezek a városi teniszversenyre. Bízom benne, hogy addigra profi teniszező leszek

- újságolta lapunknak Grófo.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?