SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat: Itt kezdhet új életet Terry Black lánya

Végre fellélegezhet Terry Black lánya, akinek eddig azzal is számolnia kellett, hogy nevelőapja tavaly szeptemberi halála után intézetbe kerül. A 14 éves Fanni jelenleg Pécsen van gyámjával, Árvai Mónikával, aki mindent megtesz azért, hogy rendeződjön a lány sorsa. Úgy tervezi, hamarosan Magyarországon kezdenek új életet.
  • Szerző: Doris

Árvai Mónikának köszönhetően végre rendeződni látszik Terry Black lányának a sorsa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A 14 éves Fanni eddig Németországban élt, de mindennapjai örökös félelemben teltek, hiszen pontosan tudta, bármikor az utcára tehetik. A tavaly szeptemberben elhunyt Terry Black ugyanis óriási, 3 millió forintos adósságot halmozott fel és halála előtt 8 hónapig nem fizetett lakbért sem. Fanni ezzel sajnos ördögi körbe keveredett, hiszen bármelyik pillanatban kilakoltathatják, akkor pedig egyenes út vezet számára az intézetbe. Ám Árvai Mónika ezt nem várta meg, Pécsre vitte Fannit, sőt, titokban egy sorsfordító lépést is tett!

Fotó: Szabolcs László

„Egészen vasárnapig Pécsen vagyunk Fannival, mindent megteszek, hogy megkedvelje Magyarországot és ezt a várost, hiszen már eléggé elszokott tőle. Azért harcolok, hogy a közeljövőben Pécsen kezdjünk új életet. Titokban bejelentettem Fannit a pécsi lakcímemre, erről Németországban nem tud senki, de nem fogom hagyni, hogy kilakoltassák. Sajnos már nagyon rezeg a léc, ez bármelyik nap megtörténhet” – mondta a -nak Árvai Mónika, aki a hétvégén nem utazik vissza Fannival, egy ismerőse gondjaira bízza, hiszen nem mehet egyedül.

Mónikáék annyira komolyan veszik a Pécsre költözést, hogy már egy nagyon fontos projektbe is belevágtak. Ha érdekel, mi az, keresd a csütörtöki lapszámát!

És ezeket olvastad már?