SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan helyen tűnt fel Oroszlán Szonja

A magyar színésznő mindenkit meglepett. Erre a lépésére biztosan senki nem számított.
  • Szerző: Ripost

Repülőre ült, és meg sem állt Magyarországig Oroszlán Szonja. Bár a népszerű színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy nem tervezi a hazatérést, mert megtalálta a számításait Amerikában – a jelek szerint meggondolta magát. A tengerentúlon felhagyott a színészkedéssel, jelenleg állatorvosi asszisztensként dolgozik, amit elmondása szerint nagyon is szeret, megtalálta a helyét a szakmában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most mindenki meglepetésére mégis visszatért Magyarországra – vette észre a . A minap Kamarás Iván töltött fel egy közös szelfit az Instagram-oldalára. Bejegyzésében pedig azt is elárulta, hogy Szonja miért is utazott haza: júliusban együtt lépnek színpadra az „Egy újabb fess pesti este” című koncerten, és már javában gyakorolnak a fellépésre.

Íme a fotó!

Egy Szonja, egy nadrág 😂 Már próbálunk a július 18.-i EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE koncertre, részletek a bioban. #OroszlánSzonja #NEmaradjotthon #igazikoncert #nemonline Rehearsals already started with our guest Szonja Oroszlán for the #egyujabbfesspestieste on July 18th. Link in the bio #dontstayathome #realliveconcert #notonline

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?