SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan rosszullét: Zámbó Krisztián fulladni kezdett a színpadon

Az ismert énekes számára intő jel volt, ami a színpadon történt vele. Változtatni akar!
  • Szerző: BDF

Fellépés közben rosszul lett Zámbó Krisztián, váratlanul fulladni kezdett a színpadon. Úgy érzi, rosszulléte hátterében az elmúlt hónapok alatt felszedett pluszkilók állnak, ami nemcsak lelkileg viseli meg, hanem már fizikai tünetei is vannak. Most változtatni akar!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Szezon volt, megállás nélkül koncerteztem, és nem figyeltem oda magamra eléggé. Hajlamos vagyok a hízásra, fel is szaladt rám néhány kiló felesleg. Hullafáradt voltam, így energiám sem volt arra, hogy edzőterembe járjak. Aztán jött a pofon...” – kezdte a -nak Krisztián, aki nagyon megijedt, amikor nem kapott levegőt.

„Fulladoztam a színpadon, és folyt rólam a víz. Megijedtem. Konkrétan ruhát kellett volna cserélnem, miután véget ért a koncertem” – magyarázta az énekes, aki hozzátette: számára intő jel volt a váratlan rosszullét.

„Márciusban már negyven leszek. Érzem, hogy megy az idő, ezért is muszáj jobban odafigyelnem magamra. Eldöntöttem, hogy életmódot váltok, megpróbálok egészséges ételeket enni, és hetente edzőterembe járni. Szeretnék sokkal energikusabb és fittebb lenni, ami nemcsak az egészségem miatt fontos, hanem a hivatásom miatt is. Persze fogyni is szeretnék, mert nem jönnek rám a márkás, drága nadrágjaim” – mondta már nevetve lapunknak az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?