SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta, milyen kapcsolatra vágyik Várkonyi Andrea

Ragyog a boldogságtól Várkonyi Andrea, akivel a LifeTV sajtótájékoztatóján találkoztunk! A gyönyörű műsorvezető óriási mosollyal az arcán, bombaformában érkezett meg a rendezvényre.
  • Szerző: BDF

Mintha teljesen kicserélték volna Várkonyi Andreát! A gyönyörű sztáranyuka az elmúlt egy évben kemény és fájdalmas időszakon ment keresztül, de a jelek szerint mindez már a múlté!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden szuper, igazából nagyon jól érzem magam. Élem az életem, végre beállt egy jó egyensúly is. Dolgozom és amennyi időt csak tudok, azt a kislányommal töltök. A napjaimat úgy logisztikázom, hogy amire Nóri végez a suliban, addigra nekem sincs már dolgom” – kezdte a -nak a gyönyörű műsorvezető, aki egy év kihagyás után, a LifeTV arcaként tért vissza a képernyőre.

Fotó: Szabolcs László

„Júliusban kaptam egy felkérést, amire érdemes volt igent mondanom. Lehetőséget kaptam arra is, hogy a kreatív csapattal egy olyan műsort találjunk ki, amiben maximálisan jól érzem magam. Ez lett a Női titkok Várkonyi Andinál talkshow, aminek nem csak műsorvezetője, hanem az egyik szerkesztője is vagyok.” – mondta el Várkonyi, aki hozzátette, elképzelhető, hogy a műsor folyamán bizony merítkezik majd szakmájából. „Talán nem is tudatosan, de nyilván számít az, hogy pszichológusként kicsit könnyebben tudom észrevenni a vendégeim rezdüléseit, és így akár könnyebb is kibeszéltetni belőlük az érzéseiket.”

Várkonyi Andrea már több mint egy éve erősíti a szinglik táborát. Azt mondja, türelmes ezen a téren, de nem lenne ellenére egy kapcsolat. A tökéletes férfi megérkezésig azonban a kislányára és a munkájára koncentrál.

„Szó sincs arról, hogy a munkába temetkezem! Sokan azt kérdezik, hogy készen állok-e már egy párkapcsolatra. Nos, ez olyan dolog, hogy néha az ember azt hiszi, nem áll még készen, aztán váratlanul bejön valaki azon a bizonyos ajtón és minden megváltozik… És van, hogy várod, és mégsem jön. Talán ez nem is a „készenálláson” múlik. Jelenleg nincs párkapcsolatom, egyedül vagyok. Nem akarok rossz kapcsolatot, de félig jót sem. Egy nagyon jót viszont már szeretnék. Türelmes vagyok ezen a téren”

– árulta el a -nak Andi, aki természetesen nem ül otthon a négy fal között. Igenis randizik, és esélyt ad a férfiaknak arra, hogy megismerjék őt.

„A randi szót nem szeretem” – nevetett. „De igen, ismerkedtem, és ismerkedem is férfiakkal. Aztán az ember a találkozók különböző stádiumában eldönti, hogy akar-e további beszélgetéseket, vagy nem”

– mondta titokzatosan a műsorvezető, akiről rengeteg pletyka látott napvilágot kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral való szakítása után. Egyszer és mindenkorra tisztázza a félreértéseket, és lapunknak elmondta, jó viszonyban maradt exével.

A további részleteket elolvashatod a napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?