Létrehozva: 2020.06.27.

Vége a karanténnak: Hemzsegtek a rajongók Kökény Attila buliján

Csütörtök este, az egyik belvárosi szórakozóhelyen a vendégek egymás hegyén-hátán tomboltak, nem riadtak vissza a koronavírustól.

A koronavírus nem tűnt el, még vakcina sincs rá, mégis úgy tűnik, hazánkban jelenleg nem tombol a járvány. A veszélyhelyzet hivatalosan is véget ért és egy időre talán fellélegezhetünk.

Fotó: Facebook

Az elmúlt három hónap, a karantén, az elszigetelődés megviselt mindenkit, így nem csoda, hogy amint lehetőséget kaptak, azonnal szórakozni mentek az emberek. Legalábbis Kökény Attila rajongói, akik elárasztották az egyik belvárosi szórakozóhelyet csütörtök este. Szinte mozdulni sem lehetett, még az utcán is táncoltak a vendégek. Attila a Ripost-nak boldogan mesélt az első hivatalos karantén utáni fellépéséről.

„Egy csoda volt a csütörtöki buli! Komolyan mondom, felért egy szilveszterrel. Mindenki meg volt őrülve: a csajok és a fiúk is ölelkeztek, egymás hegyén-hátán buliztak. Látszott, hogy a karantén után mindenki ki volt éhezve a szórakozásra, és hiányzott már nekik a törődés a régi barátok, az érintés” – mesélte a fellépés másnapján az énekes, aki alig aludt a buli után, annyira a hangulat hatása alá került.

„Ilyen felhőtlen szórakoztatásban és szórakozásban már rég volt részem! Annyira jól éreztem magam, hogy mindenkinek fizettem is egy kör italt. Az üvegpoharak sorra törtek, néha már attól féltem, hogy elvágja a cipőm talpát. Mindenkinek elege volt már az ökölpacsiból, végre ismét szabadon zenélhettünk és a közönség is felszabadult volt. A másnapi feladataim miatt sajnos én csak egy italt ittam, pedig bevallom, ez egy olyan felfokozott alkalom volt, amikor elázhattam volna egy kicsi. A jó Istennek hála egy csoda volt az este” – lelkendezett Attila, aki attól tartott, hogy ha lesznek is bulik a korlátozások után, a közönség a vírustól való félelem miatt inkább otthon marad. Nem így lett, de Attila tudja, hogy ettől még bekövetkezhet, amitől a szakértők is tartanak és később megérkezhet a második hullám is. Tanulva az elmúlt hónapokból Attila még tudatosabban él.

„Az első fellépéseken, ha volt is közönség, maszkban, egymástól távol ülve hallgatták a dalaimat. Mondtam a szervezőknek, hogy ennek nincs semmi értelme. Sem én, se a közönség nem tudta élvezni az előadást. Ezért is vagyok most ennyire boldog. Ettől még tudom, hogy a vírus itt van közöttünk és nem tűnt el, de nem lehet egy életen át rettegni és otthon ülni. Azt viszont fontosnak tartom, hogy mostantól mindenki gondoljon a jövőre és tartalékoljon az ilyen, vagy az ehhez hasonló helyzetekre. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem olyan feleségem van, aki beosztja a pénzt. Én megkeresem, de aztán Aranka gazdálkodik vele. Neki köszönhetően nem kellett pánikba esnünk a járvány kezdetekor. Volt tartalékunk, csak amiatt aggódtunk, hogy meddig tart majd ez az állapot. Szerencsére most úgy tűnik, hogy visszakaptuk az életünket, de résen kell lenni, mert ismét eljöhetnek a borús napok” – fejezte be bölcselkedve Kökény Attila.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

mandiner.hu

„Munkás vagy ilyesmi nem szívesen lennék!” – videón a 12 éves Geszti Péter, ahogy a saját jövőjébe lát

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére