SZTÁRDZSÚSZ

Végre egy igazán jó hír Rékasi Károlyról!

A színészről jó ideje csak aggasztó hírek keringtek a sajtóban, melyek többsége légből kapott találgatásokra alapult. Az igazán jó hírt most ő maga közölte...
  • Szerző: Buster

Rékasi Károlynak az utóbbi időben nem alakult jól a sorsa. Tavaly nyári súlyos motorbalesete óta nem épült föl, sőt a komplikációk sorozta miatt dolgozni sem tudott.

 

Ennek most vége!

"Sajnos sem a József Attila Színházban nem tudok dolgozni, sem pedig a stúdióban, ahol a Barátok köztöt forgatják. Már nem várhatom el, hogy alkalmazkodjanak hozzám. Kiszámíthatatlan helyzetek sorozata, amit nekem ez a helyzet produkál. Tudomásul kell vennem, hogy amikor majd helyreáll az egészségem és teljes erővel tudok megint a hadszíntérre lépni, akkor dolgozom majd színpadon.

De addig egy másik munkát kellett keresnem, és szerencsére a szinkronberkek befogadtak.

Ha az embernek van valamiféle megnyilvánulási helye, van munkája és alkalmazzák, akkor azt érzi, hogy rá még mindig szükség van, és lehet használni. Ez a tudat pedig hozzásegít a gyógyuláshoz”- magyarázta az AcNewsnak a színész, aki azon is elgondolkodott, hogy civil munkába kezdjen.

"Egyébként - a korábban leírtakkal ellentétben - semmi gondom nem lett volna, ha nem kapok szinkronmunkát. Egészen egyszerűen elmentem volna bármilyen más területre. Nem viccnek szánom azt a gondolatomat, hogy ha máshogy nem tudom fenntartani magamat, akkor elmegyek például árufeltöltőnek egy hipermarketbe, hiszen azt is emberek csinálják”- mondta a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?