SZTÁRDZSÚSZ

Végre megszólalt Benkő László fia: Így érzi magát a legendás zenész

Benkő Balázs az édesapjáról terjedő álhírek óta először szólalt meg.
  • Szerző: Ripost

Egy bődületes félreértés miatt a hétvégén Benkő László halálhíre terjedt el az interneten, de szerencsére kiderült, hogy mindez nem igaz! Az Omega billentyűsének fia, Benkő Balázs először szólalt meg édesapja állapotáról. Itt a teljes igazság!

Fotó: TV2

„Szándékosan nem nyilatkoztam senkinek, mert irgalmatlanul mérges vagyok a legutóbb elterjedt cikkfolyam miatt. Hiába nyilatkoztam azt, hogy a fater jól van, leírták, hogy rosszul van. Ezután történt az, hogy két nappal később arra ébredtem, hogy négyen részvétüket kívánták, majd utána még százhuszonketten. Nem tudom, miért kell ezt, miközben apukám él és virul. A helyzet az, hogy jól van, nyilván kezelés alatt van, de különösebb probléma nincsen. Nem futkorászik a Gellért-hegyen, de ettől még stabil az állapota” – számolt be édesapja állapotáról Balázs, aki azt is hozzátette, hogy az Omega billentyűsének a legnagyobb kárt a koronavírus okozta.

„Egy 77 éves emberről beszélgetünk, neki szükséges a társadalmi visszaigazolás, és az, hogy nem találkozik a közönséggel, megőrjíti. Ez mindenféle lelki problémát okoz neki, és ha eleve van kisebb baja, az ezen pláne nem segít” – tette még hozzá Balázs.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?