SZTÁRDZSÚSZ

Vésztervvel indult Ázsiába a TV2 műsorvezetője

Nóra és családja nagy rohanásban voltak kedd délután, de a mûsorvezető szakított időt a Ripostra a gép indulása előtt. Minden eshetőségre felkészülve indultak Ázsiába.
  • Szerző: Buster

A %% elkísérte Ördög Nórát és Nánási Pált a repülőtérre, ahonnan gyermekeikkel és persze a család dadusával kora délután megkezdték a heteken át tartó ázsiai utazásukat. Lapunk arra volt kíváncsi, hogyan sikerült eldönteniük, hogy ismét vállalkoznak a nem mindennapi megpróbáltatással járó utazásra, hiszen 2017-ben számos mélypontot éltek át a Kambodzsa-Vietnam-Laosz-Thaiföld útvonalon.

"Két éve tényleg voltak mélypontjaink, de megfogadtuk, hogy jóval szervezettebbek és okosabbak leszünk. Akkor az okozta a legnagyobb nehézséget, hogy a gyerekeket napi szinten kellett átköltöztetnünk egy új hotelbe, ami nem kis feladatot rótt a férjemre, hiszen többnyire ezt nekem kellett koordinálnom..."

- kezdte lapunknak az Ázsia Expressz 2 műsorvezetője, aki elárulta, arra az esetre is felkészült, ha a családja úgy döntene, nem maradnak a forgatások végéig.

"Nagyon bízom a kollégáimban és tudom, hogy minden eshetőségre felkészültek.

Ha pedig nagy gáz van, vagy nagyon nem bírják a gyerekek a strapát, felkészültük arra is, hogy ők Palkóval hazajönnek.

Persze ez csak egy vészforgatókönyv, hiszen két éve is imádták az ázsiai kalandot”

– nyilatkozta a TV2 sztárja.

Ördög Nóra a %% napilap szerdai számában hosszabban is mesél döntésük hátteréről és arról, miként készült fel családjával a nem mindennapi kalandra.

És ezeket olvastad már?