SZTÁRDZSÚSZ

Videóban beszélt betegségéről a fiatal magyar zenész: Ezért vonult vissza?

A hét elején jelentették be, hogy az AWS frontemberének felépülése hosszabb időt vesz igénybe, és a zenekar legközelebb 2021-ben tér vissza a színpadra.
  • Szerző: BDF

Megrázó hírt közölt még hétfőn az AWS zenekar. A Facebook-oldalukon tették közzé, hogy a frontember, Siklósi Örs lebetegedett, és az idei évben teljes mértékben a felépülésre koncentrál, így majd csak jövőre állnak újra színpadra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson„ - írták a közleményben.

Fotó: Ripost

A most megtalált egy korábbi videót, amiben Örs az elmúlt hónapok nehézségeiről beszélt. Lehet, hogy ez az ok, amiért pihenésre van szüksége?

”Necces volt a pandémiás időszak. Neurológiai problémám volt. Az történt pontosan, hogy édesanyámmal beszéltem éjszaka még márciusban, és három-négy éves koromban volt egy szemmozgatóizom műtétem, erről beszélgettünk. Másnap felkeltem, és kettőt láttam. Egy jó másfél hónapig ez a kettős látás meg is maradt. Közben bejutottam egy kórházba, elkezdtek kezelni kis dózisú szteroiddal, de nem volt hatásos. Csomó mindenre gondoltak, hogy mi lehet, különböző autoimmun betegségek. A különböző gyógyszerek nem hatottak. Majd egyszer csak elkezdett lecsukódni teljesen a szemhéjam. Nem tudtam mozgatni” – mondta el Örs, aki ismét kórházba ment, akkor derült ki, hogykét idegpálya is lebénult, azonnal a sürgősségire küldte az orvos. Másnap már a veszprémi kórházban volt. Újabb szteroidokat kapott, amitől szerencsére újra elkezdett kinyílni a szeme.

”Úgy néz ki, hogy minden lelet negatív mindenféle rossz betegségre. Úgy néz ki, hogy ez a fajta gyulladás lehetett a stressztől, a sok munkától és alapvetően benne van az alkoholfogyasztás is„ – tette hozzá akkor Örs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?