SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, mivel tudja kiborítani a családját Ambrus Attila

Ambrus Attila nem tudja teljesen levetkőzni a hosszú börtönéveket. Még ma is van olyan szokása, amivel kiborítja a családját.
  • Szerző: angie

Ambrus Attila még a börtönben tanult rendet, amivel néha megborítja a családi békét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ambrus Attila család börtön

Ambrus Attila nem tagadja, rendmániás (Fotó: Bors / Czerki Gábor)

A Viszkis összesen tizenhárom évet és két hetet ült rablásért, de már fiatal fiúként is meg kellett tapasztalnia a rideg nevelőintézetet. Mind két hely nyomot hagyott benne. A -nak elmondta, ez az oka annak is, hogy szinte betegesen rendmániás lett.

A családjának alkalmazkodnia kell

„Bár a feleségemmel amúgy is nagyon sok időt töltünk együtt, a karantén alatt egész nap együtt voltunk. Egy ilyen időszak óhatatlanul kihozza az ember összes jó és rossz tulajdonságát. Utóbbiból nekem van egy pár. Többek között rendmániás vagyok, így meg tudok őrülni a kupitól, a rendetlenségtől. Sajnos az egész családomat belekényszerítem ebbe, ami tudom hogy problémás viszont meg kell érteniük, hogy nekem 19 évig megmondták, hogy mikor, mit csináljak, mikor takarítsak és hogyan. Ez beleég az emberbe. A börtönben és a javítóintézetbe is váratlanul jöttek ellenőrizni és ha nem volt rend, annak büntetés volt a vége. Próbálok küzdeni a berögződések ellen, de nem mindig megy. Néha körbe megyek a házban és keresem a morzsákat a földön vagy az asztalon” – mondta, már saját magán is nevetve Ambrus Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?