Létrehozva: 2021.02.18.

Fájdalmakkal küzd autóbalesete után Vitray Tamás

Bár a saját lábán szállt ki a kocsijából keddi autóbalesete után, Vitray Tamás elárulta: fájdalmai vannak. A Bors elérte a riporter idősebb fiát, akit sokkoltak a balesetről készült fotók.

Kedd délelőtti autóbalesete után hamar kiengedték a kórházból Vitray Tamást. A tévéslegenda elárulta, hogy bár minden vizsgálati eredménye jó, s alapvetően jól érzi magát, azért a karambol miatt akadnak fáj­dalmai.

„Itt-ott, legfőképp a bordáim környékén fáj, ahol a biztonsági öv jó erősen megszorongatott. Nagy volt az ütközés, mert a másik autó fékezés nélkül jött belém, de én meg szabályt szegtem, úgyhogy sajnos ez a baleset létrejött. A vizsgálat majd megmondja az igazat, de a lényeg, hogy velem együtt, a másik autó sofőrje is távozhatott pár órán belül a kórházból”– mondta a Borsnak Vitray, aki a helyszínen az intézkedések közepette beszélgetett is az Audit vezető hölggyel.

A Bors egyik olvasója a helyszínről küldött képet (Fotó: Bors olvasói fotó)

„Barátságosan társalogtunk, együttműködtünk mindenben, és nagyon örültünk, hogy a csattanás után egyikünknél sem állapítottak meg személyi sérülést.”

A televíziós segítségére kisebbik fia, Péter sietett, idősebb fia a távolból adott hálát az égnek, hogy nem lett nagyobb baj. Ifjabb Vitray Tamás munka közben tudta meg, hogy édesapja autóbalesetet szenvedett.

„A karambol képeit egy internetes portálon láttam, senkinek nem kívánom ezt az érzést, szörnyen megrázó. Csoda, hogy abból a két összetört autóból két ép ember szállt ki. Örülök, és hálás vagyok az égnek, hogy édesapám és a másik autó sofőrje is jól van” – mondta az idősebb Vitray fiú.

Vitray Tamás kedden szenvedett autóbalesetet. Fájnak a bordái (Fotó: FEM3)

A balesetet még szakemberek vizsgálják, a lap értesülései szerint továbbra is szabálysértési eljárás keretében, ám mind a riporter helyszínen beismert vétke, mind az Audi közlekedési sebessége – a szemtanúk szerint a sofőr igen gyorsan hajtott – még felvethet kérdéseket.

„Ha nincs súlyos sérülés, akkor szabálysértésként kezelik az ilyen típusú ügyeket. Pénzbírság a legvalószínűbb büntetés, de minden ügy egyedi. Így az sem jelent semmit, hogy valaki a helyszínen elismeri, hogy hibázott, mert a vizsgálat során kiderülhet, hogy a másik a hibás, vagy a másik is hibás” – mondta Pausz Ferenc közlekedésbiztonsági szakértő, akit általánosságban kérdeztek meg a napokban Vitray kapcsán sok internetes fórumon felmerült aggályról: 88 évesen helyénvaló-e még volán mögé ülni?

„Huszonévesen is ugyanúgy lehet valaki csapnivaló vezető, mint nyolcvan felett, azt gondolom, nem ez a mérvadó” – szögezte le Pausz.

Mint ismert, az egykori sportriporter kedd délelőtt a Kodály köröndnél szenvedett autóbalesetet. Piros Volvójával a Szív utcából szabálytalanul hajtott az Andrássy útra, ahol az Oktogon irányába közlekedő fekete Audival ütközött, amely egy villanyoszlopnak csapódott. Mindkét autó totálkáros lett, de Vitray és a másik sofőr is épségben szállt ki a roncsokból. Mindkettőjüket mentő vitte el, de pár órával később kiengedték őket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy az aggodalom Szilágyi Áron drámai sérülése miatt

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Négy csillagjegy szülöttei úgy bánnak az édesanyjukkal, mint egy királynővel

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

Hivatalos: Lázár János minisztériuma bejelentette, mikortól kapható az egynapos autópálya-matrica – ez a pontos dátum és ár

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott