SZTÁRDZSÚSZ

Hadjárat indult a balesetet okozó Vitray Tamás ellen, megszólalt a riporter

Vitray Tamás elárulta, nagyon megviseli, hogy sokan azonnal elvennék a jogosítványát, miután múlt kedden balesetet okozott.
címkék:
  • Szerző: Doris

Miután Vitray Tamás múlt kedden balesetet okozott Budapesten, az Andrássy út és a Szív utca sarkán, valóságos össztűz zúdult a tévés legendára.

Vitray Tamást szétszedik a kommentelők

Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

Az incidensben nem történt komolyabb személyi sérülés, a riportert is csak egy alapos kivizsgálásra vitték kórházba. Az eset után viszont valóságos kommentcunamival szembesült, rengetegen gondolják ugyanis azt, hogy 88 évesen inkább már a tömegközlekedést kéne választania!

„A balesetet megúsztam szerencsére, de hogy őszinte legyek, már elég volt ebből az egészből, nem akarok foglalkozni vele. Nincs kedvem hozzá. Alapvetően nem értem, hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy vezetek-e vagy sem. Nem értem, miért akarják elvenni a jogosítványomat? Most van egy rendőrségi ügy, ami szabálysértés miatt indult és ennyi. Bántó ez a nagy gyűlölet, amikor nem a vezetésemmel volt probléma. Közel hatvan éve autózom, nem volt eddig semmi gond, egy ilyen baleset pedig bárkivel megtörténhet” – mondta feldúltan a Blikknek Vitray Tamás, akin érződött, hogy nagyon megviselte őt az ellene irányuló gyűlölethadjárat.

címkék:
És ezeket olvastad már?