SZTÁRDZSÚSZ

Voith Áginak komoly döntést kellett hoznia a koronavírus-járvány miatt

A színésznő Cili nénit alakítja a TV2 vadiúj sorozatában, a Doktor Balatonban.
  • Szerző: Doris

Bár Voith Ági már 36 éve van a színészi pályán, a Doktor Balaton számára is egy teljesen új kaland volt, hiszen még soha nem játszott sorozatban. A sokoldalú színésznő Lippai Cecíliát, azaz Cili nénit alakítja, aki a Bodrogi Gyula által megformált Duska bácsi szerelme.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Ez akár konfliktust is szülhetne, hiszen Voith és Bodrogi egykor házastársak voltak, sőt, egy fiúk is született, de szerencsére ők a szétválás után is legendásan jó viszonyban maradtak.

„Gyulával azóta együtt dolgozom, amióta elvégeztem a főiskolát. Így természetesen nagyon örültem, amikor megkaptam ezt a felkérést, és kiderült, hogy ismét együtt játszhatunk. Számomra ez azért is volt új kihívás, mert én még sosem szerepeltem sorozatban, de a stáb nagyon édes volt, remek hangulatban telt a forgatás” – nyilatkozta a -nak Voith Ági, aki azt is elárulta, hogy a koronavírus alaposan felülírta a szilveszteri terveit.

„Egy-két nagyon közeli barátommal ülünk csak össze szilveszterkor. Összesen öten leszünk, nyolcra pedig már haza is kell érnem. Nem így terveztem, de most az a lényeg, hogy egészségesek maradjunk” – jelentette ki Voith.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?