SZTÁRDZSÚSZ

Nem hallgat tovább Weisz Fanni: Borzasztó, mit tett vele a volt férje

Weisz Fanni most már a kamerák előtt is vállalta, hogy a történtek miatt a volt férje a felelős.
címkék:
  • Szerző: rp

Ahogyan telik-múlik az idő, egyre bátrabban beszél zátonyra futott házasságáról Weisz Fanni! A csinos modell sokáig hallgatott a történtekről, de most bevallotta azt, amiről sok éve az édesanyja, Ágnes is beszélt már a tévében, hogy bizony a volt férje volt az, aki kettejük közé állt, miatta romlott meg az addig felhőtlen anya-lánya viszony.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni kitálalt a volt férjéről

Weisz Fanni kitálalt a volt férjéről (Fotó: Instagram)

„Öt évvel ezelőtt nem foglalkoztam semmivel, hogy mi van az anyukámmal. Csak a kapcsolatommal foglalkoztam, nem érdekelt más. Szabadságvágyam volt. A szerelemre vágytam. Előtte még nem tapasztaltam meg, hogy milyen komoly kapcsolatban élni...” – kezdte a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában Fanni.

„Aztán egyszer csak rádöbbentem: de hol van az anyukám? Először két évvel ezelőtt éreztem azt, hogy valami nem stimmel, hogy valami nem működik ebben a kapcsolatban. Nem engedi, hogy találkozzak a saját anyámmal? Akkor éreztem azt, hogy valami nem jó” – magyarázta Fanni, aki ezt követően vette fel újra a kapcsolatot az édesanyjával, és rövidesen a nyilvánosság előtt bejelentette, hogy elválik a férjétől.

Nádai Anikó exe mellett találta meg újra a boldogságot

Tavaly októberben derült ki, hogy Fanni újra szerelmes! Nádai Anikó exe, Gergő csavarta el a fejét. A páros egyébként két hónapig titkolta, hogy járnak, ugyanis hivatalosan augusztusban jöttek össze. Most pedig már az összeköltözésen is túl vannak.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?