SZTÁRDZSÚSZ

Weisz Fanni élő adásban vallotta be: Nehéz élete volt az elmúlt 5 évben

Weisz Fanni és édesanyja öt év után újra együtt ünnepelték a húsvétot. A siket modell bevallotta, a megpróbáltatásokkal teli évek után ismét boldog embernek tartja magát.
  • Szerző: rp

Öt év után újra együtt töltötte a húsvétot a családjával Weisz Fanni. A siket modell pár éve még az exférje miatt szakított meg minden kapcsolatot az édesanyjával, a nagyszüleivel és a testvérével, ám miután Fanni tavaly nyáron bejelentette, hogy válik, felvette a kapcsolatot a szeretteivel. A modell most a Mokkában vallotta be, hogy nehéz éveken van túl, de most úgy érzi, ismét boldog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni újra jó kapcsolatban van édesanyjával

Weisz Fanni újra jó kapcsolatban van édesanyjával (Fotó: Instagram)

„Megmondom őszintén, hogy nem volt egyszerű az életem eddig, de most újra minden rendbe jött, és ez nekem most akkora boldogság, hogy együtt vagyunk a családdal. Szeretném, ha ez mindig így lenne, és mindent bepótolnánk” – kezdte a műsorban Fanni, aki hozzátette, egy hosszú, rossz álomként tekint vissza az elmúlt évekre.

„Most anyuval ugyanolyan a kapcsolatunk, mint régebben volt. De öt év rengeteg idő... Olyan volt, mint egy rossz álom. Most arra gondolok, hogy ez csak egy rossz álom volt. Most újra élek, vannak újra terveink” – tolmácsolta Fanni szavait az édesanyja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?