Létrehozva: 2022.01.25.

Wolf Kati vallomása: Nyomasztó hatással volt az életemre

Január 29-én kezdődik Magyarország egyik legkülönlegesebb zenei műsora, A Dal 2022! A műsorban idén negyven produkciót ismerhet meg a nagyközönség, ráadásul a zsűri tekintetében is izgalmas változás történt: Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter mellett egy régi-új ítész, Wolf Kati is a zsűriszékben foglal helyet. Az énekesnőnek épp jókor jött a felkérés, az elmúlt két évben a koronavírus-járvány okozta nehézségek ugyanis őt is megviselték.

Wolf Kati néhány hónapja zökkent csak vissza az élete a régihez hasonló kerékvágásba, azóta viszont tele van tervekkel.

A Jóisten tanítása

„A koronavírus-járvány rendkívül nyomasztó hatással volt az életemre. Hiszek benne, hogy a rossz dolgok azért történnek velünk, mert a Jóisten azt szeretné, ha általuk tanulnánk, de az igazság az, hogy én úgy érzem, már a koronavírus előtt is tisztában voltam a család, az együtt töltött minőségi idő fontosságával, és mindazzal, amire sokan a pandémiás helyzet miatt ébredtek rá. Szerettem volna ezt a leckét kihagyni az életemből, ugyanis nagyon szeretem a pörgést, és nem viseltem könnyen a tétlenséget. A koncertjeim elmaradtak, az énekóráimat pedig csak online tarthattam meg, ami nem volt könnyű, hiszen a tanárnak ilyenkor fizikailag ott kellene lennie a diákja közelében„ – mondta el a Metropolnak Wolf Kati.

Fotó: Metropol

Öröm az ürömben

Az énekesnő azonban híres arról, hogy rendkívül pozitív a szemlélete, így a nehéz helyzetből is igyekezett kihozni a legjobbat.

„Rengeteg időt töltöttem együtt a lányaimmal, akikkel eddig is szoros volt a kapcsolatom, de most még inkább azzá vált. Emellett édesapámmal egy régi közös álmunkat is valóra váltottuk: elkészítettük az első közös gyereklemezünket, a Gyerekszájat, amit a vírushelyzet előtt mindig halogattunk. Így hát volt azért öröm is az ürömben” – árulta el mosolyogva Kati.

Erős mezőny

A Dal 2021 zsűritagja elárulta, hogy társaival nagyon jó csapatot alkotnak, és alig várják, hogy az élő adások elkezdődjenek. Az viszont, hogy szakmailag működik közöttük a kémia, már a produkciók kiválogatásánál kiderült.

„A dalokat nem csak mi négyen, hanem egy szakmai csapattal válogattuk ki. Több mint háromszáz pályamű érkezett, és annyit elárulhatok, hogy nagyon erős volt a mezőny. Bizony akadtak pillanatok, amikor négyen négyfélét gondoltunk egy adott produkcióról. Roppantul élveztem ezt a műhelymunkát, a véleményünk ütköztetését. Bizton állíthatom, hogy sikerült kiválasztanunk a negyven legjobb produkciót. Az élő adások persze tartogatnak még meglepetéseket, hiszen rengeteg tényezőn múlik, hogy a versenyzők hogyan tudják előadni élő adásban, kamerák előtt a dalukat.„

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban