SZTÁRDZSÚSZ

Pletyka miatt nem áll egy színpadon Kovács Kati és Zalatnay Sarolta

A két énekesnőt örömmel látnák a rajongók egy egész estét közös produkcióban, ám ez nem biztos, hogy valaha be fog következni.
  • Szerző: E.J.

Tabuk nélkül vall az életéről Zalatnay Sarolta az ATV Spirit Húzós című műsorának szerdai adásában. Az énekesnő többek között arról is beszélt, hogy talán a korábbi börtönbüntetése miatt nem állak hárman színpadra Kovács Katival és Koncz Zsuzsával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Ez egy érdekes téma. Mi sosem voltunk rosszban a múltban. Mindhárman egyéniségek voltunk saját zenével, saját dalokkal. Én nyitott lennék arra, hogy fellépjünk hárman, hiszen elismerem őket, de ők talán az elzártságom miatt nem akarnak” – mondta el a műsorban Cini, aki korábban hallott is pletykákat ezzel kapcsolatban.

Kovács Kati ugyanis állítólag azt mondta másoknak korábban, hogy az énekesnő börtönviselt múltja miatt nem akar Cinivel többé egy színpadra állni.

„Kati azt mondta nekem, hogy ez nem így volt. Zsuzsa a maga intelligens módján nem reagál az ilyen hírekre semmit. Somló Tomi, Révész és a többiek azt mondták az ügyem után, hogy nagyon sajnáltak, jó nagy hülye voltam, de ne törődjek semmivel, énekeljek tovább, mert az a dolgom” – fogalmazott az énekesnő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?