SZTÁRDZSÚSZ

Zoltán Erika új hobbit talált magának a koronavírus idején

A népszerű énekesnő egy éve nem léphetett színpadra a járvány miatt, de megtalálta azt a módot, amivel csaknem ugyanúgy kifejezheti a művészetét, mint a zenével.
  • Szerző: e.j.

A koronavírus miatt sok más előadóművészhez hasonlóan Zoltán Erika sem léphetett már egy éve színpadra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zoltán Erika új hobbit talált

Zoltán Erika új hobbit talált (Fotó: Zoltán Erika)

A népszerű énekesnőnek nagyon hiányzik a közönsége, a rajongóival a modern technológia, a közösségi oldalai segítségével tartja a kapcsolatot. De milyen érzés lehet számára az, hogy évtizedek óta imádott művészetét nem tudja kellőképpen kifejezni? Nos, Erika megtalálta a megoldást: új hobbija lett az elmúlt hónapokban, a festészet.

„Amíg nem volt vírus, minden időmet a színpadon és a családommal töltöttem. Ez utóbbi most sem változott, viszont új dalaim is készülnek, de a koncertek hiánya miatt lehetőségem nyílt olyan tevékenységeket kipróbálni, amelyekre eddig nem volt időm. Ilyen a festészet, ami már régóta érdekelt. Aztán néhány hónappal ezelőtt beszereztem egy-két vásznat, sok-sok akril festéket, és elkezdődött az alkotási folyamat. Különleges, absztrakt festményeket készítek az úgynevezett fluid-art technikával. Nagyon szeretem, teljesen kikapcsol! Van is egy kis alkotósarkom otthon, ahol elmerülhetek a saját világomban” – mondta el a -nak Zoltán Erika.

Zoltán Erika élvezi a festést

Zoltán Erika élvezi a festést (Fotó: Zoltán Erika)

Az énekesnő annyira belejött a festésbe, hogy karácsonyra is képeket adott a szeretteinek, sőt, már megrendelései is vannak!

„A barátaimnak nagyon megtetszettek a festmények, amiket készítek, és vannak közülük, akik már leadták a rendelésüket” – árulta el mosolyogva az énekesnő, aki örömmel készíti el ajándékként a barátai színvilágának megfelelő képeket.

„Ez a tevékenység teljesen kikapcsol, jól érzem magam közben. Természetesen még mindig az éneklés az első számomra, és mindeközben készülnek az új dalok is! Többek között egy új, születésnapos dal, aminek hamarosan megjelenik a videoklipje is. Pozitív felfogású emberként abban reménykedem, hogy idén nyáron már ismét találkozhatok a koncerteken a közönségemmel. Addig is, az internet segítségével tartom a rajongókkal a kapcsolatot, akik közül többekkel már hosszú évek óta baráti viszonyt ápolok. Zoltán Erikásan, egy dalom címével üzennék nekik: hamarosan mehet tovább a show!” – fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?