SZTÁRDZSÚSZ

Erre kell majd figyelnie Várkonyi Andreának Zsidró Tamás mellett

A műsorvezető és a sztárfodrász néhány hete alkotnak egy párt, és lehet, hogy ezúttal megtalálták egymás személyében az igaz szerelmet.
  • Szerző: ripost

Kényszeresen ügyel a pontosságra Zsidró Tamás, és ezt megköveteli a partnerétől is. A sztárfodrász ki nem állhatja, ha a partnere nem készül el időre, ezt pedig a minap Szulák Andrea műsorában ki is fejtette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„A cihelődős nőket egészen egyszerűen nem bírom. Azokat, akik nem tartják tiszteletben az időmet, és állandóan várni kell rájuk. Én mindig megtervezem a napomat, és ha valami programom, megbeszélésem, találkozóm van, akkor kínosan ügyelek arra, hogy időben odaérjek. Általában motorral szoktam közlekedni, ezzel is elkerülve a dugót, és azt, hogy késsek. Nem értem ezeket az embereket. Hogy miért nem tudják beosztani a saját idejüket. A fodrászszalonban is vannak olyan kollégáim, akik notóriusan késnek, de nyilván a legnagyobb szívás, amikor valaki ilyen emberrel él együtt. Nekem volt olyan párom, aki addig-addig tollászkodott, hogy már előre láttam, nem fog elkészülni, ezért otthagytam, és nélküle mentem a találkozóra. Ezt egyfajta nevelő szándékkal tettem, mert hiszem, hogy lehet tanulni az ilyen esetekből, mint ahogyan az illető is tette. Legközelebb már jobban odafigyelt erre” – mondta el a műsorban Zsidró, aki szerint könnyű vele együtt élni.

Nem követeli meg a rendet és azt, hogy az asszony a konyhában álljon egész nap, ezért Várkonyi Andrea szabad és független maradhat mellette.

„Nincsenek amúgy ilyen háklijaim. Egy tök jámbor csávó vagyok szerintem. Az együtt­élés sem nehéz velem. Úgymond egy ultra apuka vagyok. Főzök, mosok, takarítok. Nem adom parancsba senkinek, hogy patyolattisztaság és rend fogadjon, mire hazaérek, mert ezeket mind én csinálom. Ha kupi van, akkor saját magamat tudnám elővenni, de ugyebár ilyet nem teszek” – árulta el a Bors szerint a sztárfodrász.

És ezeket olvastad már?