Létrehozva: 2020.10.29.

Ez az igazi boldogság: Kisbabát vár Dér Heni a súlyos vetélés után

Hamarosan édesanya lesz a gyönyörű énekesnő. Párjával, Bakos Gergővel kisbabát várnak

Az énekesnő nem számított rá, hogy az áprilisban történt méhen kívüli terhesség után ilyen hamar állapotos lesz. Heni most körülbelül a harmadik hónapban járhat.

Fotó: Sulyok László

„A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni. (...) A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van” – mondta a Storynak Heni.

Mi történt néhány hónapja?
A 34 éves énekesnő, borzasztóan nehéz időszakon ment keresztül a párjával tavasszal. Először természetesen határtalan boldogságot érzett, amikor megtudta, hogy kisbabát vár. Az énekesnő már a nyilvános bejelentés módját fontolgatta, amikor párjával, Gergővel elindultak az első ultrahangra. Alig várták, hogy végre megkapják az orvostól a pici első fotóját, amikor a szakember váratlan hírt közölt: nem látja a magzatot.Már kezdtem aggódni, amikor megtalálta az embriót. Beágyazódva, beszorulva a jobb oldali petevezetékembe. Bár már tudtam a választ, ösztönből kérdeztem: meg tudja menteni? (…) De közölte, hogy felejtsem el” – mesélte akkor Heni. „Mivel kifakadhat, gyakorlatilag időzített bomba vagyok, bármikor belső vérzésem lehet, és összeeshetek, úgyhogy műteni kell” – emlékezett vissza a szörnyű percekre az énekesnő, aki sokkot kapott, szinte fel se fogta, mi történt. Másnap mielőtt indultak volna a kórházba, Heni váratlanul rosszul lett és elájult a fürdőkádban. „Begörcsölt a hasam. (…) Összeestem. Gergő arra ért a fürdőszobába, hogy elájultam, ott fekszem a kádban a zubogó víz alatt hulla fehéren” – mesélte Heni, akinek belső vérzése volt, párja rohant vele a kórházba.

A műtét jól sikerült, a jobb petefészkét azonban ki kellett műteni. Az énekesnő nehéz időszakon ment keresztül, de szerencsére most minden jó alakul.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sérülése ellenére biztos benne, hogy ott lesz az Eb-n a magyar válogatott focista

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

metropol.hu

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

ripost.hu

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-