Létrehozva: 2019.11.03.

Vandálok dúlták fel Tóth Vera életét

Alig egy napja büszkélkedett el új autójával Tóth Vera, a kocsit másnapra már meg is rongálták. Az énekesnő nagyon kiakadt a vandálokon, és az Instagramon keresztül üzent nekik.

Csodaszép fekete Mercedest kapott használatra Tóth Vera, amellyel tegnap este büszkélkedett el az Instagram-profilján.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

 

Néhány ember már akkor is belékötött, ám úgy tűnik volt, aki a trollkodásnál is tovább merészkedett. Az éjjel ugyanis valaki egy kulccsal végighúzta a méregdrága verda oldalát. Vera persze kiakadt, teljesen jogosan.

„Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi post miatt...Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. – fogalmazott. – Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-soför vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi post miatt.. Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-soför vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem. Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom. Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (hasznàlatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni. Szomorú lettem.😞

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-