LELKIZŐ

Szulák Andrea: Fogalmam sem volt róla, hogy Törőcsik Mari tudja, ki vagyok

Szulák Andrea ma is beleborzong, ha felidézi a pillanatot, amikor találkozott Törőcsik Marival. Kedves történetet mesélt el a színésznő.
  • Szerző: Buster

Akivel Törőcsik Mari akár csak egyszer is találkozott életében, annak bizonyosan örök emlékként maradtak meg azok a pillanatok. Így van ezzel Szulák Andrea is, akit az április 16-án elhunyt legenda egy tévéfelvételen lepett meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szulák Andrea

Szulák Andrea sosem felejti el a pillanatot, amikor Törőcsik Mari belépett a sminkszobába Fotó: LifeTV

A színésznő erről a LifeTV Bréking című műsorának felvételén mesélt. „Megdöbbentő volt a találkozásunk, ugyanis nekem fogalmam sem volt arról, hogy ő tudja, hogy én ki vagyok. A Magyar Televízió sminkszobájában találkoztunk, közvetlenül a súlyos betegsége után és csak ennyit mondott: ”Én téged nagyon szeretlek!„- idézte fel a színészlegendával való találkozásának emlékét Szulák Andrea.

”Megfagyott az ereimben a vér. Egyrészt, hogy tudta a nevem, hogy tudta, ki vagyok és hogy szeret engem. Nem tudom már visszaidézni azokat a mondatokat, mert még most is ott állok megfagyva a sminkben„- mondta meghatódva az énekesnő, aki akkor úgy érezte, mintha legalábbis Kossuth-díjat kapott volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?