SZTÁR

Születésnapján is gyalázzák Diana hercegnőt

Az egész szigetország a tragikus sorsú Dianára emlékezik, a hercegnő ugyanis július 1-én ünnepelné 56. születésnapját. A megható ünnepséget csak egy dolog árnyékolja be...
  • Szerző: Doris

Nagyszabású eseménnyel ünnepli Anglia Diana hercegnő születésnapját. Bár Károly herceg volt felesége közel 20 éve nincs köztünk, július 1-jén minden róla szól a szigetországban.

Az imádott Diana gyerekei, Vilmos és Harry herceg egy szobrot is állíttat édesanyjuk emlékére egykori lakóhelyén. A Kensington-palota látogatható kertjében ezt hamarosan bárki megnézheti. Ezt követően a Canterbury érsek vezetésével újraszentelik Diana Althorp szigetén található sírját is.

Az ünnepélyes megemlékezést csak egy dolog árnyékolja be: Károly herceg második feleségének, Camillának hamarosan megjelenő életrajzi könyve. A botrányos kiadvány fejezetei ugyanis épp Diana születésnapja előtt szivárogtak ki, és nagyon rossz színben tüntetik fel a szívek hercegnőjét, akit az egész világ imádott.

Camilla és Diana köztudottan rivalizáltak egymással, és bár Diana már 1981-ben hozzáment Károlyhoz, Camilla valahogyan végig jelen volt rémálommá vált házasságukban. A hercegnő halála után pedig újra összejött Károllyal, aki később feleségül is vette.

Talán a nagy indulatokat kiváltó könyv is hozzájárul ahhoz, hogy sem Camilla, sem Károly nem lesz ott a megemlékezésen. A királyi családot Vilmos herceg és felesége, Katalin képviseli, és természetesen Harry herceg is megjelenik majd a szoboravatón.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?