LELKIZŐ

Sokkot kapott a magyar sztárséf, amikor kiderült, ikrei lesznek

Szinte már filmbeillően alakul Tatai Robi élete, hiszen minden álmát sikerült valóra váltania, mióta megnyerte a TV2 gasztro tehetségkutatójának első évadát. 
  • Szerző: Buster

Alig két és fél év telt el azóta, hogy a csallóközi fiatalember, Tatai Robi megnyerte a Séfek séfe első szériáját. Azóta hatalmasat fordult vele a világ, hiszen házas ember lett, megnyitotta első éttermét Dunaszerdahelyen, saját házat épített és feleségével februárra várják ikreiket. A fiatal séf tehát élete legboldogabb és egyben legfárasztóbb időszakát éli. Lapunknak mesélt erről részletesen először.

Fotó: Facebook

„Tényleg jól alakult az életem, mióta én lettem a 2017-es év Séfek Séfe. Pont azt az életet élem, amiről álmodtam. 2018 júniusában feleségül vettem életem szerelmét és már akkor tervezgetni kezdtük, hogy bővítsük a családunkat. Közben azon dolgoztam, hogy itt Dunaszerdahelyen megnyithassam a saját éttermemet, aminek a megnyitója után tudtam meg, hogy apa leszek”

- kezdte lapunknak Tatai Robi, akit csak ezután ért az igazi meglepetés.

„Megtartottuk a pizzéria megnyitóját, amiben egyébként Barbi rengeteget segített, miközben ő már tudta, hogy gyermeket vár. Hazaérve aztán odaadta a tesztet, nekem pedig földbegyökerezett a lábam, majd hihetetlen boldogság öntött el. Nem sokkal később együtt mentünk az ultrahangra, ahol az orvos közölte, hogy ketten vannak a pocakjában. Bevallom, abban a pillanatban mind a ketten sokkot kaptunk, de nem rossz értelemben”

- nevette el magát Robi, akinek azóta a születendő ikrek körül forognak a mindennapjai. Erről és jövőbeli terveiről a napilap csütörtöki számában mesélt.

 

És ezeket olvastad már?