SHOWBIZ

Titkos tervet eszelt ki Ázsiában Győzike testvére

Gáspár Evelin számára idehaza nem egyszerű a párválasztás, hiszen ismertsége miatt sokan előítéletesek vele. Zsolti erre keresett megoldást...
  • Szerző: Buster

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti biztosan az ősszel startoló Ázsia Expressz 2 egyik legizgalmasabb párosa lesz, már csak azért is, mert Győzike testvére nem titkolt hátsó szándékkal utazott a kalandra. Fejébe vette, hogy kiházasítja Evelint a forgatások végére és azt is elképzelte, milyen fiú illene csinos rokonához. Erről Srí Lankán mesélt a munkatársának.

„Nagyon jó az összhang Evelin és köztem. Élvezem a kihívást és saját magamat is megleptem azzal, hogy semmi, de semmi nem zavar. Teljesen át lettem programozva, védelmező üzemmódban vagyok és nagyon figyelek arra, hogy Evelinnek a haja szála se görbüljön. Győzőnek ígéretet tettem, hogy jobb állapotban kapja vissza az elsőszülöttjét, mint ahogyan elhoztam. Persze ki is jelentette, hogy ha nem így lesz, eltöri a gerincemet” – mondta Zsolti, aki eltökélte, hogy amolyan kerítőként is funkciónál Ázsiában.

„Van egy titkos küldetésem is, amiről csak Győző tud… Elhatároztam, hogy itt Srí Lankán, vagy később Indiában kerítek egy sukár cigány gyereket Evelin mellé. Nem viccelek, hiszen ez itt tulajdonképpen az őshaza, szóval itt ismerik és tisztelik a hagyományainkat. Nem kell, hogy gazdag fiú legyen, csak tessen az unokahúgomnak és legyen rendes, becsületes. Ha csóró, az még jobb, hiszen akkor megbecsüli majd magát, ha hazavisszük Nógrádmegyerbe, ahol kolbászból van a kerítés” – jelentette ki Gáspár Zsolti. Persze könnyen lehet, hogy Evelin segítség nélkül is találkozik egy helyi lovaggal, aki elrabolhatja a szívét, hiszen már forgatás első napján megtapasztalta, hogy a helyi férfiak odavannak érte.

Fotó: Ripost

„Érdekes, hogy a helyi pasik mentalitásában mennyire benne van az a mentalitás, ami az otthoniakra is nagyon jellemző. Itt is ők irányítják a családot, a nő pedig a háttérben marad és úgymond a családi fészekért felel. Azt látom, hogy nagyon tetszem a férfiaknak, hiszen egyfajta kuriózum vagyok számukra. Folyton odajönnek, beszédbe elegyednek velem és már az első nap kaptam is egy puszit egyiküktől” – mondta Evelin.

Hogy végül, hogyan is zajlott Gáspár Zsolti kiházasítási magánakciója, az ősztől kiderül a TV2 képernyőjén, ahol elindul minden idők legkeményebb realityje az Ázsia Expressz 2.