SZTÁR

Tökéletes popsit villantott Rubint Réka, ilyen csíkbikinit még nem láttál

Lenyűgöző felvételt osztott meg a tengerpartról; a rajongói imádták, amit művelt. Közben azt is megmutatta, hogy mi a tökéletes popsi titka...
  • Szerző:

Nem először bizonyítja Rubint Réka, hogy a mozgás az élete: a téli szünetben is az alakformálás a szenvedélye. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy amint megérkezett a Maldív-szigetekre, máris egy olyan bombasztikus gyakorlatot mutatott a követőinek, amitől minden nő popsija feszes és kerek lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Nem csupán a falatnyi csíkbikini és a gyönyörű környezet nyűgözte le a rajongókat, de a gyakorlatok is. Réka nem először állít példát arról, hogy az egészséges életmód és a torna bármikor elkezdhető, és hogy a látványos eredményhez csak kitartás kell. Mindenesetre az biztos, hogy kevesen tudhatnak ilyen tökéletes alakot a magukénak; de Réka ebben most is kihangsúlyozta, hogy az eredmény azon múlik, hogy mennyit hajlandó dolgozni érte az ember. A videóban kezdőknek és haladóknak is ad feladatot:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

A Schobert család hónapok óta tervezte ezt az utazást, és eldöntötték: ha nem lesz tilos útnak indulni, akkor tengerparti pihenéssel zárják az évet. Családtagok, barátok, táborozók társaságában utaztak a Maldív-szigetekre, az előírásokat és a szabályokat maximálisan betartva. Egy korábbi bejegyzésében hozzátette, hogy alig várja, hogy újra visszatérjen minden a régi kerékvágásba, hogy személyesen élhesse át a mozgás örömét a követőivel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?